Traficul se desfasoara cu dificultate in unele zone din tara, din cauza conditiilor meteorologice. Circulatia autovehiculelor este inchisa pe autostrada Timisoara - Arad, in vederea facilitarii interventiei utilajelor de deszapezire, potrivit centrului Infotrafic. Traficul rutier este deviat pe vechea ruta (DN69).

UPDATE 12.00 Datorita imbunatatirii conditiilor meteorologice pe teritoriul Serbiei, traficul rutier a fost reluat pe DN59A Timisoara- Jimbolia prin Punctul de Trecere a Frontierei Chichinda, pentru toate categoriile de vehicule.

UPDATE 09.30 Circulatia rutiera pe DN7 (Valea Oltului) a fost reluata, dupa ce fusese oprita la kilometrul 249 intre Sibiu si Valcea, din cauza unui TIR care a derapat. Nu s-au inregistrat victime.

In judetul Vrancea se circula ingreunat, din cauza cetii care reduce vizibilitatea sub 100 de metri, pe DN2, intre Buzau si Focsani.

De asemenea, exista restrictii pe drumul national DN 67 D, care face legatura intre orasele Baile Herculane (judetul Caras-Severin) si Baia de Arama (judetul Mehedinti).

Din cauza vremii nefavorabile, autoritatile sarbe au restrictionat traficul autovehiculelor grele care intra pe teritoriul Serbiei prin punctele de trecere a frontierei cu Romania. Pana la ridicarea restrictiei, autoritatile romane au luat masura stocarii autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7.5 tone, care se indreapta inspre teritoriul sarbesc, in parcari din judetele Mehedinti si Timis.

Politia rutiera sfatuieste conducatorii auto ca inaintea plecarii in calatorie sa se intereseze cu privire la starea traseului ales, accesand pagina de internet a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, sau sa apeleze numerele de telefon 021.9360 ori 021.264.33.33.