Vremea se incalzeste in toata tara. Vineri, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi temporar noros in zona de munte, unde local se vor semnala averse slabe si descarcari electrice, mai ales in Carpatii Orientali. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si numai izolat vor fi ploi de scurta durata in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime vor continua sa creasca usor si se vor incadra intre 24 si 34 de grade.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade.

Sambata, vremea va deveni calduroasa in majoritatea regiunilor, caniculara in vest. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara la munte, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata, insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, intre 12 si 21 de grade.

Duminica, vremea se va menţine cãlduroasã în majoritatea regiunilor, canicularã în jumãtatea de vest a tarii. Cerul va fi variabil şi numai izolat dupã-amiaza la munte vor fi condiţii pentru averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 36 de grade, iar cele minime între 14 şi 24 de grade.

Canicula va pune stapanire si la inceputul saptamanii viitoare pe toate zonele de campie si de podis de la noi din tara.