ANCS: Victor Ponta cere analizarea tezei de doctorat sustinute in anul 2003

de V.M.     HotNews.ro
Joi, 21 iunie 2012, 21:28 Actualitate | Esenţial


Adresa prin care premierul Victor Ponta cere a se analiza teza sa de doctorat sustinuta in anul 2003 a fost inregistrata, joi, la Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, care o va inainta Consiliului National de Etica, "pentru demararea procedurilor legale in vigoare". Componenta Consiliului National de Etica a fost schimbata in urma cu doua saptamani de catre ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, cu doar cateva ore inaintea unui vot in cazul fostului ministru al Invatamantului Ioan Mang, acuzat de plagiat. Consiliul se afla in subordinea Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS), al carei sef a fost inlocuit de premierul Victor Ponta pe 24 mai.

"In cursul zilei de astazi, 21 iunie, la Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica a fost inregistrata adresa nr. 7403, prin care domnul Victor Ponta a adresat cererea de a se analiza teza de doctorat sustinuta in anul 2003, in contextul acuzatiilor lansate in spatiul public in ultimele zile", se precizeaza intr-un comunicat postat pe site-ul ANCS.

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica precizeaza ca "va inainta adresa spre solutionare Consiliului National de Etica a Cercetarii Stiintifice, Dezvoltarii Tehnologice si Inovarii (CNE), pentru demararea procedurilor legale in vigoare".

Amintim ca, in urma cu doua saptamani, ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a schimbat printr-un ordin publicat in Monitorul Oficial componenta Consiliului National de Etica, organismul care are, printre altele, rolul de a verifica plagiatele si care ar fi trebuit sa dea o decizie in cazul fostului ministru al Educatiei Ioan Mang. De altfel, fostul Consiliu de Etica a fost schimbat la doar cateva ore inaintea unui vot in cazul Mang. Ordinul de ministru adopta si un nou Regulament de de Organizare si Functionare a Consiliului, abrogand un ordin de ministru din 2011.

Consiliul National de Etica este un consiliu consultativ de nivel national, fara personalitate juridica, ce are misiunea de a monitoriza aplicarea normelor de buna conduita morala si profesionala in activitatile de cercetare-dezvoltare din Romania. El se afla in subordinea Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS), al carei sef, Dragos Ciuparu, a fost inlocuit de premierul Victor Ponta pe 24 mai cu Tudor Prisecaru.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

5566 vizualizari

 • +28 (28 voturi)    
  si eu care credeam... (Joi, 21 iunie 2012, 21:39)

  strelka [utilizator]

  ca va face pe mortul in papusoi zbierand, BASAESCU, BASESCU ! daca ANCS recunoaste plagiatul atunci e clar ca am intrat intr-o noua era a politicii din .ro daca refuza sa il declare pe dottore ceea ce evident e, ramne cum am stabilit, pe loc repaus..
  • +7 (7 voturi)    
   Ia sa vezi (Joi, 21 iunie 2012, 23:01)

   Soljenitin [utilizator] i-a raspuns lui strelka

   Ia sa vezi cum scapa tonta. Si stii de ce? Daca nu, atunci citeste aici:

   http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12583513-liviu-pop-ministrul-interimar-educatiei-consiliul-national-etica-trebui-trecut-subordinea-parlamentului.htm

   A propos, Consiliul National de Etica este cel care se ocupa, printre altele, si de studierea plagiatelor... Ce coincidenta, nu?
  • -25 (31 voturi)    
   fiecare crede ce vrea (Joi, 21 iunie 2012, 23:27)

   tjax [utilizator] i-a raspuns lui strelka

   Dupa cum spunea CTP mai demult in alt context, chiar daca NASA ii analizeaza teza lui Ponta si zice ca nu e plagiat, unii vor gandi "a, ia uite, astia de la NASA sunt mana in mana cu Ponta, cine stie ce le-a promis". Fiecare va continua sa creada ce vrea, indiferent de realitate. Mie personal nu mi se pare plagiat, mi se pare superficialitate. Nu poti sa-ti plagiezi bibliografia. Pur si simplu nu a avut grija sau interesul sa marcheze toate citatele din bibliografie. Atata circ pentru ca Basescu nu a gasit altceva mai bun cu care sa-l infunde.
   • +11 (11 voturi)    
    Poftim? (Vineri, 22 iunie 2012, 3:31)

    Comment [utilizator] i-a raspuns lui tjax

    Draguță, o teză de doctorat este în străinatate, și ar trebui să fie și în România, un proiect de mare importanță atât pentru cel/cea care o prezintă cât și pentru instituția în care a fost prezentată. Într-o teză de doctorat nu există conceptul de "nu a avut grija sau interesul". Cine nu are griji și interese nu face doctoratul. O teză de doctorat cu 2,5 pagini de bibliografie nu este admisă în nicio universitate publică din Occident. 2 pagini de bibliografie am eu într-un proiect de semestru, de 30 de pagini. Câte pagini are teza lui Ponta? 300. Dar ai dreptate, da, teza lui Ponta nu este plagiu, pur și simplu nu este teză.
   • +7 (7 voturi)    
    Diferente (Vineri, 22 iunie 2012, 6:17)

    hepcallvasile1278490666411 [utilizator] i-a raspuns lui tjax

    Interpretarea unui text din care se redau citate marcate corespunzator dar nu se specifica acest lucru este o greseala .
    Reproducerea unui text fara marcaje , fara a specifica acest lucru , este PLAGIAT adica furt
   • +4 (4 voturi)    
    licenta (Vineri, 22 iunie 2012, 9:08)

    DavidM [utilizator] i-a raspuns lui tjax

    Din raspunsul tau rezida superficialitate. Nu cred ca ti-ai scris nici lucrarea de licenta singur.... E bine ca-i iei aparearea unui impostor recunoscut international.
   • +1 (1 vot)    
    daca tot il citezi pe CTP... (Vineri, 22 iunie 2012, 11:04)

    azazelu [utilizator] i-a raspuns lui tjax

    ... macar fii la curent cu ceea ce spune referitor la subiect:

    "Premierul Victor Ponta: „Nu ţin la titlul de doctor”.

    Ce spui tu, străine? Vasăzică, un om care se presupune că a trudit ani de zile, tocindu-şi ochii în biblioteci şi arhive, că a ars nişte neuroni încercând să aducă o contribuţie originală şi valoroasă în domeniul său, obţinând un titlu, cel puţin teoretic, de mare prestigiu intelectual, nu ţine la propria lui muncă. Nu-mi imaginez cum e posibilă o asemenea atitudine, afară de cazul în care zisa muncă nu îţi aparţine. În loc să susţină că poate şi are de gând să-şi apere fiecare rând din teza sa, V. Ponta îi jigneşte pe toţi cei care au un doctorat cinstit, atâţia câţi or fi în ţara asta. Ca şi în cazul copistului Mang, sesizez la Ponta aceeaşi inaderenţă la texte aflate sub semnătura sa.

    Apoi: a nu cita cu indicarea în subsolul paginii sau la sfârşit de capitol a autorului, volumului şi paginii din care se citează este o neregulă morală şi intelectuală, înainte ca o citare corectă să fie regulă procedurală de bază într-o lucrare ştiinţifică – ştiu bine asta, întrucât am făcut o lucrare de doctorat. Simpla menţionare la bibliografie, la sfârşit, a autorilor din care V. Ponta zice că s-a „inspirat” poate fi praf în ochi."

    "Pentru furt intelectual, demisia din funcţia de premier e singura ieşire cât de cât onorabilă. Mă voi număra printre cei care îl vor considera un prim-ministru nelegitim dacă n-o face."

    Pulicat pe 19.06 de Cristian Tudor Popescu.
   • 0 (0 voturi)    
    aflu lucruri noi! (Vineri, 22 iunie 2012, 13:35)

    foarte-curios [utilizator] i-a raspuns lui tjax

    A. cum ca exista vreun risc ca acel membru al comisiei care este si deputat PSD sa voteze contra propriului sef (mare e gradina TA si multi imbecili umbal pe acolo) B. ca dl.Nimeni (desi a fost ministru german al apararii) poate fi dezbracat de teza pt. texte nemarcate ca citat din eroare, iar ditamai premierul RO, seful celui mai cinstit guvern nu poate fi atins . C. ca acelasi domn Nimeni a declarat ca nu a facut din interes (te-am citat corect, asa-i?), dar ditamai dr.Ponta avea dreptul sa o faca. Cu alte cuvinte daca Ionel fura un ou - trei ani de puscarie, iar Ponta iese in triumf??? PS. ce a spus CTP in ACEST CONTEXT???? ceva legat de hotzie?????
  • 0 (0 voturi)    
   kko sau nu??? (Vineri, 22 iunie 2012, 13:39)

   foarte-curios [utilizator] i-a raspuns lui strelka

   teza este/va fi analizata si peste granita! FAZ si rev.Nature au fost insultate repetat [si probabil calcate pe coada, punandu-li-se probitatea la indoiala] si vor face si ele analiza de care depinde credibilitatea lor TOTALA. Vor contrazice concluziile comisiei din RO (unde e si un deputat PSD) pe cele din strainatate? In caz de afirmativ cineva de face de kko MARE DE TOT. Oare cine?
   • 0 (0 voturi)    
    corect (Vineri, 22 iunie 2012, 14:43)

    MirceaA [utilizator] i-a raspuns lui foarte-curios

    in orice caz, nu Nature se va face de kko si nici FAZ
 • +21 (23 voturi)    
  asta a uitat de unde a copiat? (Joi, 21 iunie 2012, 21:39)

  __alex__ [utilizator]

  Dar cum de si-a dat doctoratul daca nu mai are masterul?

  Un caracter abject nu explica totul. Clar are nevoie de ajutor de specialitate.
 • +29 (31 voturi)    
  2015 (Joi, 21 iunie 2012, 21:51)

  Daniels22026 [utilizator]

  Rugam raspuns urgent la solicitarea domnului Ponta. Daca se poate, si nu insistam prea tare, dati-ne un raspuns pina in 2015.

  Nu de alta, dar domnul Ponta vrea sa afle oficial daca a plagiat sau nu. Ca si cum noi, romanii, europenii si restul lumii n-am stii adevarul. Ca si cum dovezile de pe net nu ar fi fost vazute de toata lumea.
  • -2 (2 voturi)    
   da .. voi stiti totul .. pixelu albastru ! (Vineri, 22 iunie 2012, 9:58)

   adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

   asta e masa de propagandisti basisti !

   nu conteaza faptele conteaza doar ce vi se zice sa credeti !
   • 0 (0 voturi)    
    pai tocmai (Vineri, 22 iunie 2012, 14:45)

    MirceaA [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

    pai taman faptele "vorbeste". Scoaterea a jumatate din CV de pe site, inlocuirea Comitetului de Etica si nervii pe "turnator". Ca si Nutu Camataru, e foarte nervos pe turnatorul care a tras semnalul.
 • +33 (33 voturi)    
  ce nivel? (Joi, 21 iunie 2012, 22:00)

  dorul [utilizator]

  ce nivel cred oamenii astia ca avem, cat de prosti ne cred? Ma simt jignit in propria mea casa, cand Ponta schimba comisia si apoi isi da doctoratul spre analiza!

  Cine e mai pirat, Basescu sau Ponta?
  • -2 (2 voturi)    
   ..... (Vineri, 22 iunie 2012, 9:59)

   adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui dorul

   daca nu facea asta insemna ca se ascunde ..ca a plagiat ...

   daca a facut , atunci inseamna ca are comisia sub control ....

   ps: pixelu albastru ;)
   • 0 (0 voturi)    
    hehe (Vineri, 22 iunie 2012, 14:46)

    MirceaA [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

    atunci s-o dea la cea mai prestigioasa revista de stiinta, Nature.

    ps: flacara violet
 • +23 (23 voturi)    
  clar (Joi, 21 iunie 2012, 22:00)

  habar.nam [utilizator]

  ridicol de etic.
 • +25 (25 voturi)    
  merci, cu asa comisie... (Joi, 21 iunie 2012, 22:12)

  andimi [utilizator]

  merci, cu asa comisie... sa il tot scoti pe Ponta curat si uscat! Dovada a vazut-o o tara intreaga, sute de pagini copiate cuvint cu cuvint, ba chiar greseala cu greseala!
 • +22 (22 voturi)    
  hai mai (Joi, 21 iunie 2012, 22:19)

  I [utilizator]

  nu pacalesti pe nimeni! Demisia si mai departe!
 • +22 (22 voturi)    
  fa loc ! (Joi, 21 iunie 2012, 22:20)

  tz3p3s [utilizator]

  el inca spera ca e autentica... :)

  analfabeti si incompetenti si super cercetatori am mai avut in fruntea tarii.

  e timpul unor profesionista mai tonta...

  fa loc !
 • +21 (21 voturi)    
  Hm (Joi, 21 iunie 2012, 22:23)

  R.A.Muresan [utilizator]

  Ei centreaza, tot ei dau cu capu'. Frumos. Doar ca asta e ditamai conflictul de interese.
 • +19 (19 voturi)    
  Trebuie un arbitru neutru. (Joi, 21 iunie 2012, 22:23)

  Bold [utilizator]

  Ca sa verifice teza lui Ponta,trebuie sa se apeleze la un arbitru neutru din strainatate.Pai daca Ponta cere amicilor lui pe care i-a numit de cateva zile in functii,normal ca acestia vor da o decizie care sa-l avantajeze pe plagiator. Aceasta cerere a lui ponta catre acel consiliu de etica pe care el l-a numit si in care sunt oamenii lui de incredere care-i executa ordinele,este un act de un cinism iesit din comun. Nu se poate asa ceva.Cinismul si obraznicia si sfidarea bunului simt precum si nerusinarea acestui om,nu au limitite.Acest om crede ca el poate prosti pe toata lumea,ca toti sunt niste idioti iar el,geniul i domina pe toti cu genialitatea lui incomensurabila. Nu pot sa-mi dau seama cum de s-a putut acumula intr-un singur om atata rautate,nebunie,nesimtire,prostie,indrazneala in nemernicie,minciuna si nesimtire. E strigator la cer ca acest om a ajuns sa conduca Romania fie si doar ca prim ministru. Reamintesc celor care stau prost cu aritmetica,ca useleul nu a castigat nimic la aceste alegeri ,decat un usor avantaj. Mistificand acest mic avantaj prin minciuna si abuzand de nestiinta multora,ei sustin ca au realizat un succes mortal asupara pdl si ca acum li se cuvine totul. Insusi Ponta ,cred ca este in aceasta eroare. Ei au realizat un procent de 49% din voturile exprimate iar voturile exprimate au fost de 59% din totalul cetatenilor cu drept de vot..Cine stie sa calculeze cat reprezinta asta din totalul celor cu drept de vot din Romania,vor constata,ca pentru ei au votat in jur de 4 milioane de romani. Restul,de pana la 18 milioane cu cine au votat sau n-au votat,sau cu cine simpatizeaza ei? Cu o patrime de votanti nu poti sa ai tupeul sa pretinzi ca ti se cuvine totul.Cu o patrime din votanti,useleul va pierde alegerile la toamna.
  In ce priveste plagiatul,organizatiile civice trebuie sa ceara examinarea tezei lui Ponta in strainatate,nu aici cu oamenii lui de incredere ca examinatori. El vrea sa prosteasca pe toti romanii cu o concluzie falsa a
  • +3 (3 voturi)    
   turnitin (Joi, 21 iunie 2012, 23:02)

   mdvms [utilizator] i-a raspuns lui Bold

   Program care verifica ce, cat si din ce lucrare a fost copiat.
  • +4 (4 voturi)    
   ... (Vineri, 22 iunie 2012, 1:18)

   ws [utilizator] i-a raspuns lui Bold

   n-am mari sperante de la comisia lui ponta. cel mai probabil, comitetul il va declara nevinovat.

   pe de alta parte, nu pot fi adusi experti straini care sa evalueze teza lui ponta. nu cred ca exista vreun strain specialist in dreptul romanesc. dead end.

   singura mea speranta e starinatatea. dincolo de faptul ca stirea despre plagiatul lui ponta a facut inconjurul lumii, se pare ca exista cativa jurnalisti straini interesati de caz. cei de la nature si faz par hotarati sa ii dea de capat.

   ws
  • +4 (4 voturi)    
   Sa faca jalba la CERN, despre neutrino (Vineri, 22 iunie 2012, 1:55)

   Clop [utilizator] i-a raspuns lui Bold

   A primit cel mai bun raspuns din strainatate ieri. Si s-a facut de cacao, strategic vorbind. :D

   http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12584176-situatie-jenanta-pentru-guvernul-romaniei-drept-replica-semnat-biroul-presa-catre-nature-plin-greseli-taxate-redactia-revistei.htm

   Estimp, nu-l arde la cocoasa, merge pana la Suceava etc..
 • +17 (17 voturi)    
  curios (Joi, 21 iunie 2012, 22:27)

  Uzu_buzu [utilizator]

  cam de tupei miscarea. daca documentele ce se gaseau pe internet sunt reale (si n-au cums a nu fie ca omul le- publicat si in carti deci nu le poate schimba) ... sau si-a taiat singur craca sau e clar ca aia nu vor indrazni sa se uite la proiectul lui si il vor declara corect.
  altfel nu inteleg ce vrea sa rezolve.
 • +12 (12 voturi)    
  analizarea tezei de doctorat (Joi, 21 iunie 2012, 22:44)

  ty [utilizator]

  De catre Academia Romana?
 • +18 (18 voturi)    
  Pierde vreme, trece vara... (Joi, 21 iunie 2012, 22:49)

  MaraZ. [utilizator]

  Oare a citit copy-lotul atributiile sale de premier?!
  Romanii (si nu doar!) constata ca e "ocupat" sa piarda vremea (vorbind, de multe ori aiurea, ori de cite vede-un microfon in fata sa), sa treaca vara, sa vina alegerile, ca sa-i creasca radacini pe scaunul de premier... Asta-i guvernarea cinstita anuntata cu surle si trimbite?!
  Si acum, mai da si altora INUTIL de lucru!!! Ce sa mai analizeze nu'ce comisie?!! Deja o lume intreaga a vazut (si nu-i vina lui Base!) ca PVV e mincinos, plagiator si obraznic... De ce ne face de ris in continuare agatindu-se de-un scaun mult prea inalt pentru el?!! RUSINE!!!
  • +3 (3 voturi)    
   Copilot (Vineri, 22 iunie 2012, 2:01)

   Clop [utilizator] i-a raspuns lui MaraZ.

   Multe din raliurile protipendadei noastre politice se limiteaza la sacosa cu 4 roti si cateva viteze.
   • +1 (1 vot)    
    Corectura (Vineri, 22 iunie 2012, 2:14)

    Clop [utilizator] i-a raspuns lui Clop

    *dintre raliurile

    Sunt catranita si ma exprim in viteza.

    Multumesc.
 • +21 (21 voturi)    
  Verdictul s-a dat deja ca si in cazul Nastase (Joi, 21 iunie 2012, 22:53)

  Kepler [utilizator]

  Ponta chiar nu vrea sa inteleaga ca verdictul in cazul sau s-a dat in afara Romaniei si este general valabil.
  Nature este pt plagiatorii de oriunde echivalent cu tribunalul de la Haga.

  Va ramine in istorie ca primul-ministru plagiator care a demonstrat ca nu a avut onoare. Deocamdata acest lucru e sigur.

  Poate ca vor ajunge in unanimitate la concluzia ca orice coincidenta intre texte este intimplatoare.
 • +4 (4 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 21 iunie 2012, 23:00)

  [anonim]

 • +4 (4 voturi)    
  Comisia pote da orice verdict-pentru toti ceilalti (Joi, 21 iunie 2012, 23:01)

  mdvms [utilizator]

  http://vimeo.com/29172616


  turnitin - Program care verifica ce si cat dintr-o lucrare e copiat. Poate asa afla si Domnul Ponta ca a copia inseamna procent mai mare de 1% dintr-un autor, citat sau necitat. Tot plagiat inseamna procent mai mare de 35% din cati autori vrea dansul, chiar daca sunt citati.


  Succes Domnule Ponta! Sunt curioasa cu ce verdict ne veti surprinde :)
 • +6 (6 voturi)    
  De ce la Mang si nu la Ponta?? (Joi, 21 iunie 2012, 23:56)

  apolodor [utilizator]

  Ponta sa ceara Academiei Romane sa verifice daca lucrarea sa reprezinta un plagiat.
  In cazul lui Mang, a declarat public faptul ca:


  "Ioan Mang va părăsi funcţia de ministru al Educaţiei dacă acuzaţiile de plagiat se vor dovedi reale", a declarat şeful Executivului, Victor Ponta."

  Premierul a precizat că A CERUT ACADEMIEI SA VERIFICE ACUZATIILE SI NU A APELAT LA MINISTERUL EDUCATIEI DEOARECE SUBALTERNII LUI MANG NU PUTEAU SA IL CERCETEZE PE SEFUL LOR.

  [Cautati pe Google textul de mai sus si va veti convinge]

  De ce in cazul sau are o alta abordare decat cea avuta in cazul lui Mang??????
  VA rog, ziaristi, dezvoltati subiectul... eu sunt mic, nu am ecou, publicati o dezbatere pe acest subiect, bombardatii pe nesimtiti sa isi revina!!!
 • +7 (7 voturi)    
  Nature mai presus de orice institutie romaneasca (Vineri, 22 iunie 2012, 0:29)

  Ion Zapada [utilizator]

  recunoscut de tota lumea aacademica si stiintifica.

  Pontache tata, nici mama ANCS-ului nu te mai spala..nici daca te freaca trei zile si trei nopti cu ariel...ala esti...patat pe veci.
 • +4 (4 voturi)    
  ANCS urmeaza sa fie intzarcata (Vineri, 22 iunie 2012, 0:53)

  Clop [utilizator]

  prin verdict. I s-a dat biberonul, dar trebuie sa sara in etapa care trebuie.

  Nu este indeajuns ca avem scandalul "Nature" despre... Sau ca multi romani din zona elitara a stiintelor, comenteaza/protesteaza.

  Comisia nou numita este necesara in proiect.
 • +8 (8 voturi)    
  Halucinant (Vineri, 22 iunie 2012, 1:03)

  CDB_TM [utilizator]

  Individul asta e un pericol la adresa sigurantei nationale. Chiar isi inchipuie ca un eventual verdict al unei comisii compuse din mameluci universitari (sper totusi sa mai fie pe acolo si oameni cu o minima onoare si decenta profesionala...) poate sa schimbe faptul ca 1+1=2 sau sa transforme in opera originala un plagiat abslolut ordinar. E mai rau decat Elena Ceausescu, care se pretindea savant de renume mondial pe munca altora. Sper ca nu-si imagineze ca-l mai crede cineva. Fiecare ora pe care acest plagiator o mai petrece in calitate de PM e un risc pentru Romania. O rusine absolut nemeritata de oamenii cinstiti si vrednici din tara asta. Trebuie obligat sa-si dea demisia si sa dispara in cosul de gunoi al istoriei, impreuna cu Doktorvater-ul lui Nastase si cu toata sleahta de hoti si infractori din PSD.
 • +4 (4 voturi)    
  sugestie (Vineri, 22 iunie 2012, 7:38)

  adikross [utilizator]

  D-le Ponta,daca sunteti sigur pe dreptatea dv. ,apelati la un for international de resort.,Asfel ve-ti inlatura toate comentariile si banuielile de plagiat.Dar cum plagiatul este evident va va judeca un amic de-a dv.Niciun roman nu are sansa asta de a fi judecat de un amic al lui cadorisit si culmea cu o frumoasa sinecura.Suntem siguri ca amicul dv i-si va face ,,impartial"treaba, dv. ve-ti aplica politica strutului,si ve-ti tara tinicheaua de coada toata viata insperanta ca romanul are memoria scurta.Unii romani insa va vor aduce mereu aminte si i-si vor aduce mereu aminte.Asta se intampla in tara pigmeilor unde ajunge orice om fara caracter sef,si c...ul se catara in varful gramezii de gunoi.Doctorii pe bune sa ia atitudine.
 • +2 (2 voturi)    
  foarte tare (Vineri, 22 iunie 2012, 9:53)

  MirceaA [utilizator]

  o analiza mai competenta decat a revistei "Nature" nu cred ca exista, mai ales cand e vorba de o institutie a carei conducere a fost numita chiar de el. Ar trebui sa fie mandru ca i-a fost pomenit numele in "Nature". Daca nu plagia, n-ar fi ajuns acolo.
 • 0 (0 voturi)    
  Sfidarea institutiilor statului (Vineri, 22 iunie 2012, 14:05)

  tudorl [utilizator]

  Si in cazul Ponta si in cazul Nastase se remarca atitudinea acestora, de sfidare a institutiilor statului. Mult i-a trebuit domnului Ponta sa-si dea seama ca nu a solicitat institutiilor statului sa se pronunte in privinta plagiatului .Consider ca este nevoie de o comisie neutra ,internationala,deoarece examene de doctorat se dau in intreaga lume,iar credibilitatea Consiliului de etica din Romania este pusa sub semnul intrebarii,atata timp cat acest consiliu a fost schimbat de Guvernul al carui Prim ministru este domnul Ponta.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by