Reprezentantii Muzeului Antipa au declarat, pentru Mediafax, ca s-au confruntat duminica cu cateva situatii neprevazute, unele persoane facand "bisnita" cu bilete deja folosite, pe care le-au vandut altor oameni pentru ca acestia din urma sa poata vizita muzeul fara sa plateasca. "Se face bisnita cu biletele. Noi ne-am prins si nu mai intra nimeni care sustine ca a cumparat inainte mai multe bilete si acum si-a adus si familia", spune Diana Ion, muzeograf la Antipa.

Potrivit acesteia, la Antipa au fost oameni care au incercat sa intre in muzeu cu bilete care fusesera deja "bifate" de catre personalul institutiei: "Au fost si cativa oameni care au vrut sa intre in muzeu cu bilete pe care sustineau ca le-au cumparat inainte. Ei toti spuneau ca au venit mai devreme si au cumparat mai multe bilete si acum si-au adus si familiile. Acum nu mai intra nimeni care sustine ca a cumparat bilete inainte", a explicat Diana Ion.

Pentru adulti, biletul de intrare la Muzeul Antipa costa 20 de lei, in timp ce elevii trebuie sa plateasca 5 lei, iar studentii si pensionarii 10 lei. Muzeul Antipa poate fi vizitat de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 20.00.