Eveniment de excepţie la Palatul Mogoşoaia, în cadrul Stagiunii "Muzica la Palatele Brâncoveneşti", ediţa a II a. Artişti importanţi ai scenei româneşti: basul Pompeiu Hărăşetanu, pianista Ilinca Dumitrescu şi fagotistul Vasile Macovei, sunt protagonistii unei seri muzical-camerale aniversare. Momentul aniversar este dedicat lui Pompeiu Hărăşteanu care implineste varsta de 75 de ani.

Duminică 5 septembrie de la ora 17, în sala Scoarţelor din Palatul Mogoşoaia, vor răsuna opusuri de: Robert Schumann şi Frederic Chopin, creatori de la a căror naştere se împlinesc 200 de ani.

Concertul se continuie şi într-un prilej de a-l sărbători pe unul dintre cei mai importanţi şi mai longevivi artişti lirici români - basul Pompeiu Hărăşteanu va împlini la 14 septembrie - 75 de ani, iar până în prezent a impresionat în peste 8000 de spectacole de operă, a susţinut memorabile recitaluri vocal -camerale şi s-a impus în concerte vocal simfonice.

Pentru concertele de la Palatul Mogoşoaia, organizate de Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, opţional, se va asigura transport de la Piaţa Chibrit, staţia de metrou 1 mai, preţul unei călătorii dus-întors fiind de 6 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16.

La concert intrarea este liberă, informeaza organizatorii