Poeta Nina Cassian va veni la Bucuresti cu prilejul lansarii volumului sau de poezii pentru copii “Povestea a doi pui de tigru numiti Ninigra si Aligru si alte poezii”. Lansarea va avea loc duminica, 30 mai 2010, de la ora 11, in pragul aniversarii Zilei Copilului, la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental.

La eveniment va fi prezenta insasi autoarea volumului de poezii, doamna Nina Cassian, cunoscuta poeta, eseista si traducatoare romana, stabilita in SUA, care va citi povesti copiilor din tara ei natala.

Daca ti-e dor de cartile copilariei, daca stii cat de multa bucurie si lumina pot aduce povestile in viata celor mici, Editura Cartile Tango te invita impreuna cu puiul tau la cea mai emotionanta intalnire cu personajele superbe create de Nina Cassian: Ninigra si Aligru si Prin]ul Miorlau.

Actrita Daniela Nane si copiii talentati de la Studio Amena sunt cei care vor da viata personajelor marii scriitoare, intr-un minunat moment artistic, iar Nina Cassian va acorda autografe pe noua sa carte, informeaza editura Cartile Tango.