Spectacolul "Closer", de Patrick Marber, in regia Ilincai Stihi, va avea premiera duminica, 22 noiembrie, la Teatrul Foarte Mic din Capitala. Proiectul, propus in urma cu un an de regizoarea si traducatoarea textului, Ilinca Stihi, este realizat de Teatrul Mic in parteneriat cu ArCuB si propune o distributie de exceptie. Gheorghe Visu, Ana-Ioana Macaria, Marius Capota, Mihaela Mihaescu intepreteaza patru personaje debusolate, care trec de la o relatie la alta fara prejudecati si fara regrete.

O poveste despre sansa de a intalni marea dragoste, despre aventura, romantism si tradare. Sunt oamenii facuti sa se cupleze toata viata? Ce te poate determina ca intr-o relatie perfecta sa devii infidel chiar cu pretul pierderii persoanei iubite? Poti sa iubesti mai mult decat un singur partener in acelasi timp? Cat de bine il cunosti pe cel pe care-l iubesti? In final, cineva are de suferit. Cei patru eroi ai piesei se integreaza perfect intr-un scenariu plin de umor si extrem de sincer in legatura cu relatiile adulte.

"Daca esti omul care rade la inmormantari, la catastrofele aviatice, la cele mai sumbre documentare pe teme politice si la povestile despre devastarea lumii in care traim, atunci te vei indragosti de "Closer", titra Washington Post, referitor la textul care a fost ecranizat, in 2004, de Mike Nichols, din distributie facand parte Clive Owen, Jude Law, Julia Roberts si Natalie Portman.

Filmul a obtinut in 2005 doua Globuri de Aur la categoriile:

Cel mai bun actor (drama) in rol secundar: Clive Owen

Cea mai buna actrita (drama) in rol secundar: Natalie Portman.

A castigat un premiu BAFTA pentru cel mai bun actor in rol secundar, Clive OWEN si a avut doua nominalizari la Oscar: Natalie Portman si Clive Owen.