​Duelului Viorilor- final de turneu cu mult succes la Sala Radio

de D.S.     HotNews.ro
Luni, 2 octombrie 2017, 12:57 Actualitate | Cultură

Duelul Viorilor 2017:Foto Virgil Oprina
Foto: Asociatia Pro Valores
Patru viori în patru orașe. Două familii de lutieri și două familii de violoniști. Duelul Viorilor, întrecerea muzicală în care de obicei Liviu Prunaru își încrucișează arcușul cu violonistul Gabriel Croitoru, a avut loc anul acesta în formulă extinsă. Lui Liviu Prunaru i s-a alăturat soția sa, violonista Valentina Svyatlovskaya-Prunaru, care este membră, ca și violonistul, a celebrului ansamblu Royal Concertgebow. Gabriel Croitoru a invitat-o pe fiica sa Simina Croitoru, tânără violonista multipremiată și în plină afirmare pe scenele din țară și din afara ei.

Arbitrul întrecerii muzicale a fost pianistul Horia Mihail.

Oriunde biletele au fost puse în vânzare, recitalurile au fost sold-out. La ultimul act al turneului au asistat, la Sala Radio din București, aproape 1000 de spectatori care au aplaudat îndelung prestația celor cinci artiști:

“A fost o seară magică, ne-a surprins foarte plăcut această formulă. Doamnele au fost fermecătoare. Pe cei doi maeştri i-am aplaudat la fiecare ediţie’’

‘’Ne plac aceste poveşti muzicale. Le aşteptăm toamnă de toamnă. A fost o sărbătoare această seară.
Ca de obicei sunetul celor două viori de colecţie a fost splendid. Dar şi interpretarea celor patru.’’

La final de ediţie muzicienii privesc cu încredere spre viitor:
‘’ Această formula extinsă a adus un plus de vioiciune şi atractivitate proiectului care era oricum unul de succes. Am avut numai reacţii pozitive peste tot pe unde am fost şi cine ştie, poate că vor mai fi şi alte ediţii în această formulă. De această dată chiar că viorile au rămas pe locul doi, în centrul atenţiei au fost artiştii, aşa cum este şi firesc.’’, a declarat Gabriel Croitoru.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

175 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version