Doi politisti adunau informatii marti, in jurul orei 17:15, legate de monumentul istoric aflat in centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, despre care HotNews.ro a scris ca a fost varuit in cursul acestei zile. Unul dintre politisti care s-a recomandat a fi inspector, nu a dorit sa precizeze exact de ce aduna informatii de la angajatii teraselor din apropiere, iar intrebat de reporterul HotNews.ro daca este vorba de vopsirea monumentului, acesta si-a exprimat convingerea ca este un lucru bun. Angajatii terasei din apropiere, care au fost chestionati de politisti, au confirmat ca intrebarile vizau vopsirea cladirii.

Politisti in misiuneFoto: Hotnews
  • "M-au intrebat daca stiu ceva de peretele vopsit. Ce sa stiu? Am venit la 10:30 si era cineva cu un trafalete. Am crezut ca-si face treaba, omul. I-am intrebat: A facut un lucru rau? Unul a zis ca da, altul ca a facut un lucru bun", a precizat pentru HotNews.ro unul dintre angajatii unei terase din apropiere, care a fost chestionat de cei doi politisti.

HotNews.ro a semnalat marti ca un monument istoric aflat in centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei - dar lasat in parasire de foarte multi ani - tocmai a fost varuit. Placuta care marcheaza existenta unui monument istoric a scapat insa teafara in urma interventiei "restauratorilor".

Operatiunea a avut loc marti, pana in pranz. Cladirea se afla vizavi de sediul Politiei Romane si la cativa pasi de Primaria Bucurestiului.