Piesa binecunoscutului autor israelian Hanoch Levin, Burlaci şi burlăciţe pusa in scena la Teatrul Nottara se va intalni cu publicul, in premiera, pe 17 martie 2017, de la ora 19:30, in Sala George Constantin, informeaza institutia teatrala.

Burlaci si burlaciteFoto: Teatrul Notara

Laboratorul de Teatru Dens, atelierul experimental, condus de Oleg Loevski, regizor şi producător de teatru din Rusia a început în vara lui 2016. Proiectul a reunit echipe de creaţie internaţionale, punând în scenă, ca works in progress, trei spectacole, contra cronometru, în condiţii de producţie improvizată.

In 2017 ele au intrat în repertoriul permanent al Teatrului Nottara. Spectacolul Iubirea la oameni a avut recent premiera pe scena Sălii George Constantin.

Acum e rândul celei de a doua producţii să se întâlnească cu publicul: piesa autorului israelian Hanoch Levin, Burlaci şi burlăciţe. Un scriitor care s-a lovit ades de limitările şi rigorile impuse de cenzura de stat. Un dramaturg ce nu a acceptat niciun tabu. Nu doar în textele sale politice, ci şi când a scris despre inflamările şi dezamăgirile unui ritual vechi de când lumea: căsătoria şi preambulurile ei erotice.

Iar regizoarea italiană Alessandra Giuntini, alături de trupa Teatrului Nottara, au imprimat spectacolului, nota de parodic, de burlesc, pe care textul acidului scriitor israelian o îndrituieşte.

Distribuția:

Znaiduh - Vlad Gălăţianu

Pukiţa - Daniela Minoiu

Gaunino - Alexandru Mike Gheorghiu

Bulba - Corina Dragomir

Oistwind - Sebastian Ghiţă

Programul reprezentațiilor:

17 Martie 2017, ora 19:30, Sala George Constantin

18 Martie 2017, ora 19:30, Sala George Constantin

24 Martie 2017, ora 19:30, Sala George Constantin