Ateliere de jucarii din lemn si de imprimat materiale textile, la "Scoala Altfel" de la Muzeul Satului

de D.S.     HotNews.ro
Miercuri, 2 martie 2016, 14:24 Actualitate | Cultură

Ateliere de jucării din lemn, ateliere de imprimat materiale textile, atelier puzzle şi de desenat poveşti, ghidaj specializat pe instalaţiile de tehnică populară se numără printre noutăţile propuse de Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" în cadrul proiectului "Şcoala Altfel la Muzeul Satului", care va avea loc în perioada 18 - 22 aprilie.

Potrivit unui comunicat al Muzeului Satului, citat de Agerpres, oferta de educaţie a Muzeului Satului răspunde opţiunilor şi preferinţelor grupurilor ţintă - copii, adolescenţi - prin organizarea atelierelor de creaţie: podoabe populare, păpuşi, icoane pe sticlă, încondeiat ouă, dansuri populare, teatru de umbre, felicitări, precum şi ghidajele de specialitate, tematice, care fac din acest program o mini-tabără la mijloc de primăvară. Acestea sunt coordonate de meşteri populari şi specialişti în educaţie muzeală pentru dezvoltarea creativităţii, manualităţii şi promovarea patrimoniului material şi imaterial.

Desfăşurat la iniţiativa Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, sub genericul "Să ştii mai multe, să fii mai bun!", programul îşi propune implicarea copiilor, adolescenţilor şi a cadrelor didactice în activităţi care să corespundă intereselor şi preocupărilor diverse ale copiilor şi să pună în valoare capacităţile acestora în diferite domenii.


Citeste mai multe despre   [P] ​Accepta provocarea unui business fara hartii! E mai simplu decat crezi               

Activitatile noastre zilnice sunt din ce in ce mai orientate catre mediul electronic si online. Traim intr-un ritm care ne-a impus sa adoptam solutii eficiente si sigure pentru a plati facturi si taxe, a face cumparaturi, a verifica soldurile bancare, etc. Este o practica pe care am ales-o din dorinta de a simplifica lucrurile si pe care multi dintre noi ne dorim sa o regasim si in viata profesionala, unde cautam solutii pentru a depasi constrangerile de timp si spatiu atunci cand trebuie sa obtinem  o aprobare, sa  semnam rapid un contract sau sa accesam un document de la distanta.
598 vizualizari

Abonare la comentarii cu RSS

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri