Violonista Adriana Cristea si pianista Greta Gasser continua seria romaneasca de la St Martin in the Fields

de D.S.     HotNews.ro
Luni, 22 februarie 2016, 10:00 Actualitate | Cultură

Violonista Adriana Cristea i pianista Greta Gasser
Foto: ICR Londra
Populara serie de concerte de prânz, pe care ICR Londra o organizează de peste cinci ani pe scena de la St-Martin-in-the-Fields și care atrage de fiecare dată sute de melomani în somptuosul monument arhitectonic din Trafalgar Square, continuă pe data de 22 februarie cu un recital plin de vigoare tinerească susţinut de violonista Adriana Cristea şi pianista Greta Gasser. Cele două artiste vor interpreta un program divers incluzând lucrări de Serghei Rahmaninov, Nikolai Kapustin, Johann Sebastian Bach, Antonio Bazzini, dar şi piese de Paul Constantinescu și Ciprian Porumbescu.

Născută în România într-o familie de muzicieni, Adriana Cristea a început studiul viorii la vârsta de 5 ani, iar un an mai târziu a avut primele apariţii în public. În 2015, a absolvit studiile masterale ale Colegiului Regal de Muzică din Manchester, sub îndrumarea violonistului şi profesorului Yossi Zivoni. De-a lungul anilor, Adriana a câştigat 25 de premii naţionale şi internaţionale la importante competiţii muzicale.

Greta Gasser a început studiul pianului la vârsta de 7 ani și, de-a lungul timpului, a avut recitaluri în București, Constanţa, Tulcea şi Manchester, fiind premianta concursurilor internaţionale de muzică ,,George Georgescu”,  ,,W. A. Mozart International Music Competition” și a Olimpiadei Naționale de Muzică din România. În prezent, îşi continua studiile la Royal Northern College of Music (RNCM) din Mancester, sub îndrumarea profesorului Frank Wibaut.


Citeste mai multe despre   [P] ​Accepta provocarea unui business fara hartii! E mai simplu decat crezi               

Activitatile noastre zilnice sunt din ce in ce mai orientate catre mediul electronic si online. Traim intr-un ritm care ne-a impus sa adoptam solutii eficiente si sigure pentru a plati facturi si taxe, a face cumparaturi, a verifica soldurile bancare, etc. Este o practica pe care am ales-o din dorinta de a simplifica lucrurile si pe care multi dintre noi ne dorim sa o regasim si in viata profesionala, unde cautam solutii pentru a depasi constrangerile de timp si spatiu atunci cand trebuie sa obtinem  o aprobare, sa  semnam rapid un contract sau sa accesam un document de la distanta.
198 vizualizari

Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă