„Ce-ar fi dacă ar fi”, un spectacol de Ștefan Ruxanda se joaca joi, 6 noiembrie, de la ora 20.00, la Teatrul Elisabeta. Aveti ocazia sa vizionati un spectacol inedit, teatru non-verbal, dans, improvizație realizat de un tanar actor care a crescut și a învățat cum să iși facă propria cale, sub bagheta lui Dan Puric.

Potrivit Companiei Dan Puric, „Ce-ar fi dacă ar fi” este teatru non-verbal, dans, improvizație – un stand-up fără cuvinte. În cele câteva tablouri ale spectacolului, personajul – un artist al unui timp suspendat – încearcă să-și îndeplinească menirea sa fundamentală: de a aduce un zâmbet pe chipul privitorilor, de a lumina și de a bucura sufletele oamenilor care s-au oprit să-l vadă. Desigur, ca orice artist, el va face tot ce-i stă în putință pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea. Joacă totul pe o singură carte: „dar din dar se face Rai!”

One-man-showul de 60 de minute al lui Ștefan Ruxanda a mai fost jucat la festivaluri din țară (Oradea, Brăila, Galați, Rm. Vîlcea) și din străinătate (Italia, Germania, Serbia) și a obținut în 2013 premiul pentru cel mai bun one man show la „Gala Star“ de la Bacău. Spectacolul Wordless Stories (Ce-ar fi dacă ar fi) a fost prezentat in luna septembrie 2014 în cadrul Festivalului internațional de one-man-show United Solo.

Despre Ștefan Ruxanda criticul Ion Parhon spunea: „Un discurs artistic impresionant prin mobilitatea de spirit și spontaneitate, prin vecinătatea și reversibilitatea filoanelor de umor și amar, (…) o iconografie consacrată ipostazelor așteptării, dar și scurgerii ireversibile a timpului peste vieți și destine.”