Aceiași și de fiecare dată diferiți, actorii Ion Caramitru și Horațiu Mălăele își reiau dialogurile pe scena Teatrului Național din București, într-o ediție extraordinară a spectacolului "Caramitru-Mălăele, câte-n lună și în stele", care va deschide un nou sezon al întâlnirilor cu iubitorii de teatru din Capitală. Prima editie din acest an a Întâlnirilor de la TNB va avea loc luni, 25 februarie 2013, de la ora 20.00, cand celor doi actori li se va alatura violoncelistul Adrian Naidin.

Caramitru - Malaele, cate-n luna si in steleFoto: Teatrul National Bucuresti

Seducători, cu un umor irezistibil și cu profunzimea care i-a făcut legende, cei doi parteneri de dialog se caută, se înțeleg și se testează, într-un spectacol aplaudat deopotrivă de critică și de public, o revelație a ultimelor sezoane, jucat cu casa închisă la fiecare dintre ediții.

"Un spectacol puternic, de forță, dar și cu mult umor, o întâlnire între inimile noastre și celelalte mii, bătând de dor și regăsire, de patimă și fire, toate pe-o strună arămie, ca toamna ce-o să vie", spune violoncelistul Adrian Naidin, artistul care culege lacrimile și zâmbetele lor, momente de grație pe care, trecându-le prin propriul suflet, le transformă apoi în muzică.

Va fi o seară de gală gândită de trei artiști care au profunzimea și harul pentru a face din orice întâlnire una memorabilă, iar dintr-o discuție liberă - o lecție de teatru și, de ce nu, o lecție de viață. Anul trecut se sfârșea triumfal, cu aplauze și cu sute de iubitori de teatru urcând pe Scena Mare a Naționalului Bucureștean pentru a-și îmbogăți cu autografe darurile de Crăciun, fie noul album lansat de Adrian Naidin, fie aparițiile editoriale ale celor doi mari actori, recent lansatul volum "O poveste cu Horațiu", semnat de criticul și istoricul de teatru Doina Papp, sau reeditarea volumului biografic "Cu Ion Caramitru, de la Hamlet la Hamlet și mai departe", semnat de Mircea Morariu. Noul an vine cu propria poveste, cu ritmul său și alte câteva surprize, gândite cu dragoste pentru cei care ne vor fi alături încă de la începuturi.