"N-as vrea sa se aleaga praful de toate realizarile noastre", a spus actualul premier.

Concentrandu-si atacul asupra lui Teodor Stolojan, Adrian Nastase a spus ca acesta ar fi o marioneta in mana liderului PD, Traian Basescu si ca ar fi omul mafiei financiar-bancare.

Adrian Nastase a mai spus ca o astfel de formula de conducere, lipsita de personalitate si forta, in opinia sa, ar fi pur si simplu o optiune jenanta si penibila pentru Romania.

In timp ce la Suceava, hotarat sa candideze pentru Cotroceni, Adrian Nastase nu se arata deloc zgarcit cu epitetele la adresa liderilor Aliantei,de la Bucuresti, seful Agentiei de Strategii Guveramentale, Vasile Dancu da asigurari ca PSD nu se bazeaza pe o campanie murdara.

Stolojan refuza "provocarea"

Data fiind virulenta neobisnuita a atacului lui Adrian Nastase impotriva liderului PNL, Theodor Stolojan a renuntat la raspunsul obisnuit la atacurile PSD, adica acela prin intermediul purtatorului de cuvant al Aliantei.

Copresedintele Aliantei PNL-PD, Theodor Stolojan declara ca atacurile nedemne ale lui Adrian Nastase au dat startul campaniei murdare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale.

Theodor Stolojan spune ca "nu va ridica manusa acestei provocari din noroiul in care a aruncat-o presedintele PSD".

Liderul PNL considera ca o campanie electorala murdara va indeparta si mai tare alegatorii de politicieni si nu va insemna nici pe departe rezolvarea problemelor lor.

Theodor Stolojan s-a intrebat retoric daca Adrian Nastase foloseste acelasi limbaj nedemn si in discutiile cu presedintele Bush sau cancelarul german Gerhard Schroeder sau, cum s-a exprimat liderul PNL, circul inutil este rezervat poporului roman.

Copresedintele Aliantei, Theodor Stolojan a dat asigurari ca isi va folosi timpul ca sa gaseasca cele mai bune solutii pentru ca cetatenii sa se bucure de dreptate sociala si bunastare si ca va tine seama de parerile oamenilor exprimate in intalnirile la care ia parte.