Vremea buna tine cu hotelierii. Meteorologii au anuntat ca luna septembrie va fi buna de plaja, iar apa va fi foarte calda. Pentru a veni in sprijinul celor care n-au putut merge toata vara la mare, hotelierii, agentiile de turism si ministerul de resort vor lansa maine o noua editie a programului "Litoralul pentru toti".Ca si in primavara, acest program are doua componente.

Una sociala, adresata unor categorii cu venituri reduse (elevi, studenti, pensionari, veterani si vaduve de razboi). Acestia se vor prezenta cu documente doveditoare la agentiile de turism si la hotel cand vor fi cazati. in acest caz, tarifele practicate in cadrul ofertei sociale pentru 6 nopti de cazare (fara servicii de masa) vor fi: la hotel de 1* - 549.000 lei/sejur, iar la hotel de 2* - 649.

000 lei/sejur. Pentru aceasta oferta, comisionul cedat agentiilor va fi de 7% din valoarea serviciilor. Cea de-a doua este o oferta speciala care se va adresa tuturor categoriilor de turisti, pe principiul "primul venit - primul servit". in acest caz, tarifele practicate in cadrul ofertei speciale pentru 6 nopti de cazare (fara servicii de masa), vor fi: la hotel de 1* - 799.

000 lei/sejur, la hotel de 2* - 899.000 lei/sejur, iar la hotel de 3* - 999.000 lei/sejur. in aceasta situatie, comisionul cedat agentiilor de turism va fi de 10%. Biletele vor fi puse in vanzare la agentiile de turism incepand de joi, 2 septembrie, iar seriile vor fi 5 -11 septembrie,11-17 septembrie si 17-23 septembrie.