Pentru un pret cuprins intre 5,5 si 18 milioane lei, cei interesati pot achizitiona, incepand din aceasta luna, televizoare marca Arctic, cu diagonala intre 37 si 74 cm.

"Am ales brandul Arctic pentru ca oricine din Romania a auzit de aceasta marca. In primul an, speram sa vindem pe piata romaneasca circa 30.000 de televizoare, iar in urmatorul an sa atingem 100.000 bucati vandute.

Pentru mijlocul anului viitor speram sa ajungem la o cota de piata de 12-13 la suta", ne-a declarat, ieri, Oguzhan Ozturk, directorul general Arctic, cu ocazia lansarii oficiale a televizoarelor Arctic.

Noua gama de televizoare, care vor fi produse in Turcia, cuprinde 10 modele, cu ecran conventional sau plat, sunet mono, bifonic sau stereo si diferite combinatii de functii. Arctic face parte din concernul turc Arcelik, care a devenit actionar majoritar al companiei in 2002.

Conform reprezentantilor companiei, in Romania Arctic detine o cota de piata de 30% pe piata electrocasnicelor (frigidere, aragazuri, masini de spalat si aspiratoare).