Cu carnea tremurand de dorinta, in ciuda celor 54 de ani, secretarul general al Senatului si fost senator Sava Constantin isi pune in practica un intreg ritual de imperechere. Cam expirat, dar care functioneaza. Daca cerbii au boncanitul lor, il are si Sava pe-al lui.

Initial, ea, victima sau fericita viitoare avansata, este chemata in biroul lui. Ca un sef bun ce este, Sava se intereseaza intai de conditiile de munca de la birou, daca este multumita, bla-bla... Apoi, intr-un gest pana la urma omenesc, tanara functionara afla ca ditamai secretarul general al Senatului ar vrea sa o cunoasca, ca e placuta. Dar ca nu se doreste neaparat o relatie platonica.

Faza a doua include o declaratie penibila, expirata, pentru care pustii din Cismigiu l-ar lasa corigent pe Sava: "Esti frumoasa ca o zana". Iar daca mai e neaparata nevoie de inca cateva texte, curtezanul isi exprima regretul ca a pierdut atatia ani pana sa o cunoasca.

Nu pe doamna Sava, ci, sa zicem, pe Adriana. Sau poate pe Oana. Oricum, secretarul Senatului le cam confunda. Important e ca el vrea sa-si foloseasca "munitia".

Din acest moment "negocierile" se muta fie la Hotel Bucuresti, in camera vreunui senator plecat acasa in Prahova, fie in apartamentul din strada Biserica Enei nr. 2, bloc "Dunarea" 2. Pentru a ajunge la aceste locatii, Sava isi ia adevarate masuri de camuflare. Din banii publici si-a rezervat patru masini ce-i stau la dispozitie pentru aventurile amoroase. Benzina o deconteaza tot la Senat.

Apoi varsta isi spune cuvantul.

Randamentul lui Sava este mai mult decat rusinos. Chiar jignitor pentru mandria nationala. O recunosc si fetele. Doar 1 din 4.

C-asa-i in tenis: "Am facut sex. A durat doar un minut. Altadata

mi-a dat chilotii jos, da' n-a mai putut. Apoi, fie a spus ca-i obosit, fie..." Oricum, acel minut a fost decisiv si a adus promovarea mult visata. Si nu numai.

Lista lui Sava.Sau o parte din ea

Din harjoana prin cersafurile lui Sava, Adriana a castigat sefia Departamentului Financiar. Iar ca bonus a fost plimbata prin delegatii in Bruxelles, Roma, Beijing si Moscova. Chiar daca ea se ocupa de logistica, Sava a considerat ca este important sa aiba langa el un suflet cald in delegatiile oficiale.

Din functionara Cristina a fost facuta de Sava directoare de personal. Pentru ca era de sex masculin, situatie nemultumitoare pentru Sava, fostul director a fost concediat. Iar ea are acum aceleasi temeri. Daca dupa alegeri noul secretar are alte preferinte?

Expert contabil, Oana si-a demonstrat atat de bine calitatile incat Sava a propulsat-o pe o functie de consilier. Dar inainte a trebuit sa fie convinsa de Sava sa-l ajute in actiuni de protocol pe la Capsa si Marriott. Au venit cateva milioane in plus la salarizare.

Vali, fosta casiera, este incadrata acum pe post de consilier. Colega lor Steluta sta mai bine. E sefa de serviciu.

Deranjante nu sunt aventurile lui Sava, ci modul mizerabil prin care banii publici sunt cheltuiti pe placerile carnale ale acestuia. Camera de la Hotel Bucuresti in care Sava si angajatele Senatului isi traiesc intimitatile ne costa 3.000.000 de lei pe zi.

Benzina lui Sava este platita tot de la buget. La fel ca si maririle salariale acordate in baza promovarilor dupa testa-rile de un minut. In plus, este vorba si de competenta si valoarea profesionala ale unor angajati in aparatul tehnic al Senatului.

Din motive usor de inteles, am autocenzurat multe din amanuntele "picante" ale povestilor sexuale ce-l au ca actor pe Constantin Sava. Probele dezvaluie mult mai mult. Artileristul Sava face uneori rabat la masurile de camuflaj: in orele tarzii, foloseste canapelele birourilor.

In fond, si senatorul Taracila, vicepresedinte al celui mai inalt for al tarii, a fost deranjat de un jandarm lustruind canapelele cu Mirela, fata de la "Legislativ".

Asteptam cu interes reactia Biroului Permanent al Senatului si in special pe cea a presedintelui acestei institutii, Nicolae Vacaroiu, de altfel un bun prieten al generalului Sava.

Abia asteptam sa fim dati in judecata, sa prezentam in instanta casetele video.