Anul acesta, Clubul Roman de Presă acordă premii pentru cele mai bune materiale de presă, in cadrul unui număr record de categorii, cele mai multe dintre ele in premieră:

• Presă scrisă: ştire de agenţie, editorial, anchetă, reportaj (inclusiv fotoreportaje).

• Radio: emisiune de ştiri, talk-show.

• Televiziune: emisiune de ştiri, talk-show.

• Jurnalism IT (se pot inscrie materiale, indiferent de tipul de suport utilizat pentru publicare: presă scrisă, radio, televiziune, presă electronică).

• Jurnalism economic (se pot inscrie materiale, indiferent de tipul de suport utilizat pentru publicare: presă scrisă, radio, televiziune, presă electronică).

• Jurnalism cultural (se pot inscrie materiale, indiferent de tipul de suport utilizat pentru publicare: presă scrisă, radio, televiziune, presă electronică).

• Interviu (se pot inscrie materiale, indiferent de tipul de suport utilizat pentru publicare: presă scrisă, radio, televiziune, presă electronică).

• Jurnalism sportiv (se pot inscrie materiale, indiferent de tipul de suport utilizat pentru publicare: presă scrisă, radio, televiziune, presă electronică).

Se pot inscrie in concurs toţi autorii de articole, reportaje şi comentarii din presa scrisă, autorii de ştiri, reportaje, documentare, eseuri radio sau TV, cu materiale publicate sau difuzate intr-unul din mediile de comunicare naţionale sau regionale in perioada 01 octombrie 2003-31 decembrie 2004.

Fişele de inscriere, alături de informaţii detaliate privind regulamentul de concurs şi procedurile de inscriere in concurs sunt disponibile pe pagina de internet a Clubului, la adresa http://crp.digiro.net.

Pentru fiecare secţiune se vor face trei nominalizări şi se va acorda un singur premiu, in valoare de 1.000 USD. Decernarea premiilor va avea loc in cadrul Galei Premiilor Clubului Roman de Presă, in luna februarie 2005.

Data limită pentru inscrierea in concurs este 31 ianuarie 2005, orele 17,00.

Informaţii suplimentare privind concursul pot fi obţinute de la sediul Clubului Roman de Presă, tel: 021 6654116, 021 2234332, e-mail: crp@digi.ro.