Daca inainte de ’89 tucalarul Vadim Tudor, acompaniat de formatia Ochiul si Timpanul dirijata de colonelul Ilie Merce, umbla cu pira la C.C.

ca n-as fi compatibil cu Societatea Socialista Multilateral Dezvoltata, iacata minune capitalista, vigilentii baieti cu ochi albastri nu si-au abandonat instrumentele ba, mai mult decit atit, i-au fermecat si pe domnii de la C.N.A.

Directiva dupa care li s-a interzis politicienilor sa produca emisiuni la radio sau tv avea chichirezul ei, caci orice membru devotat va incerca sa traga spuza pe turta partidului si sa linga in public acolo unde a mai lins in particular. Ce te faci insa cu un pirlit de nemembru al vreunui partid?!

Corigenti la logica, pindarii C.N.A-ului au confundat de data asta vinatul si impresionati de latraii peremisti m-au pus la index, nu cumva subsemnatul sa intunece orizontul asa de limpede al radiodifuziunii si televiziunilor publice unde politichia mascata n-ar trebui sa-si vire coada.

Carevasazica un sef de partid poate patrona fara probleme o televiziune particulara, unde seara de seara i se impacheteaza doctrina in martipan, in schimb mecla mea ar intra in contradictie cu ecranul, incalcind etica si echitatea capitalista.

Cum intre cuvintul tiparit si cel vorbit nu-i decit o diferenta formala, de tavalit in tus sau in saliva, nu vad la urma urmelor de ce nu mi s-ar interzice si scriitura la ziar, nu doar vorbirea la microfon.

Asa ca, astept cu emotie ziua cind Domnita Ralu de la C.N.A. imi va pune si pixul la murat.