Politia din Londra a confirmat moartea unei persoane suspectate ca a fost implicata in atentatele de joi, din capitala britanica, informeaza CNN. Incidentul a avut loc in jurul orei locale 10:20 (12:20 ora Romaniei) in statia de metrou Stockwell, la o statie distanta de Oval, unde a avut loc joi unul dintre atentatele esuate.

Statia de metrou a fost evacuata de urgenta. Doua importane linii de metrou si-au intrerupt circulatia.

Ofiterii de politie au tras pana la sase focuri de arma impotriva unui suspectului si se presupune ca l-au impuscat in timp ce acesta incerca sa intre intr-o garnitura de metrou. Potrivit martorilor, cel putin zece politisti in haine civile au urmarit un barbat asiatic inainte de a deschide focul.

Deocamdata Scotland Yard nu a confirmat ca victima este unul dintre cei patru suspecti implicati in atacurile de ieri, care au reusit sa fuga.

Mai multe ambulante au fost trimise la fata locului. Potrivit unor informatii inca neconfirmate, suspectul a fost implicat in atentatele esuate de ieri.

Pe de alta parte, politia a primit o amenintare cu bomba la o moschee din estul Londrei. Alerta a fost ulterior ridicata.