Doua luni i-au trebuit Deliei Matache sa-l convinga pe fiul lui Anghel Iordanescu de faptul ca ea e cea mai potrivita pereche pentru el. Daca atunci cand a cunoscut-o pe Delia Edi Iordanescu, fotbalist in Divizia B, spunea ca nu vrea sa se implice intr-o relatie serioasa pentru ca este preocupat mai mult de cariera, in prezent el pare sa-si fi schimbat parerea.

La ora actuala, Delia locuieste deja cu Edi Iordanescu si fac planuri de vacanta. In urma cu aproape doua luni, cand Delia si Edi Iordanescu au fost vazuti pentru prima oara impreuna, impricinatul spunea ca nu este interesat de o relatie serioasa pentru ca e preocupat de cariera lui.

Dupa doua luni in care cei doi au avut timp sa flirteze si sa se cunoasca mai bine se pare ca Edi a ajuns la sentimente profunde. Delia s-a mutat deja la Edi acasa si cei doi si-au programat chiar o vacanta impreuna in Siria, unde fotbalistul a fost invitat la nunta celui mai bun prieten al sau ce se va casatori cu nepoata presedintelui sirian.

In urma cu o luna si jumatate Edi ple-ca in Arabia Saudita, intr-o vacanta de o saptamana, fara Delia si preciza ca totul este doar un flirt. De aceasta data Edi va petrece trei saptamani de vacanta cu Delia pentru ca dupa nunta cei doi vor ramane la Latakia inca trei saptamani, in palatul tinerilor casatoriti.

Dupa vacanta din Siria, Edi si Delia au programat inca o saptamana in Grecia, pentru a incheia periplul. Saptamana trecuta presa semnala ca cei doi ar mai fi trecut printr-o cearta dupa ce Delia ar fi flirtat cu un alt barbat. Cei doi spun ca s-au saturat de minciunile scrise pe seama lor si ca vor porni o adevarata ofensiva impotriva oricaror incercari de a-i desparti.

“Nu numai ca n-a existat acel flirt al ei si cearta noastra despre care s-a scris, dar clubul in care se spune ca s-a intamplat este inchis de doua luni. Nu e normal sa se inventeze chiar asa. Ne intelegem bine si am depasit de mult faza de flirt”, ne-a declarat Edi, care spune ca in prezent petrece foarte mult timp impreuna cu tatal sau, venit pentru scurt timp in tara.