De la 1 septembrie Rodica Madosa este noul redactor sef al Departamentului Stiri de la Radio Romania. In prima intalnire de joi cu redactorii de Stiri a spus ca Radiojurnalul trebuie sa revina pe primul loc la Radio Romania Actualitati. In urmatoarea perioada vor avea loc mai multe modificari intre care si schimbarea formatului jurnalelor de stiri.

Rodica Madosa il inlocuieste in functie pe Victor Ionescu care a fost mutat la Agentia Rador.

Rodica Madosa, cunoscuta realizatoare de emisiuni la radioul public are 32 de ani de activitate in institutie. Ea fusese pensionata inainte de termenul legal in timpul sefiei lui Dragos Seuleanu care a decis sa-i desfaca contractul de munca, in august 2003, cu doar o luna inainte de termenul legal de pensionare, fapt ce a starnit atunci un amplu scandal in presa.

Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) a revocat , luni seara, Comitetul Director al Institutiei. Acesta a fost inlocuit un Comitet Director interimar, care va functiona pana la organizarea concursurilor de ocupare a posturilor respective, potrivit legii.