Daca aveti economii puse de-o parte, Banii Nostri incearca sa va ajute sa va gasiti banca ce va poate oferi cea mai avantajoasa dobanda de pe piata.

De obicei, dobanzile in euro se modifica mult mai rar decat cele in lei, insa, site-ul nostru doreste sa vina in intampinarea dumneavoastra, in incercarea de a fi cat mai informati despre valorile oferite de bancile comerciale la moneda unica europeana.

Astazi, cele mai bune valori la dobanzile in euro, pentru persoane fizice, le gasiti la LibraBank, ce ofera o dobanda de 3.75 la suta, pentru un depozit la trei luni, 4.25 la suta, pentru un depozit la sase luni si 4.75 la suta pentru un depozit la douasprezece luni.

Pe locul secund se afla banca Transilvania, ce ofera o dobanda de 3.75 la suta, pentru un depozit la trei luni, 4 la suta, pentru depozite la sase luni, iar pentru depozite la douasprezece luni, 4.25 la suta.

A treia pozitie este detinuta astazi de banca Romexterra, ce ofera o dobanda de 3.8 la suta, pentru un depozit pe trei luni, 4.1 la suta, pentru sase luni si 4.5 la suta pentru un an.

Pozitia a patra este ocupata de EuromBank, ce ofera o dobanda de 3.75 la suta, pentru un depozit la trei luni, 4 la suta pentru depozitele la sase luni si 4.15 la suta, pentru cele la dousprezece luni.

Pe pozitia a cincea se gasesc, banca Tiriac si ProCredit, ce ofera dobanzi identice. Astfel, ambele banci comerciale va ofera 3.25 la suta pentru un depozit la trei luni, 3.5 la suta pentru sase luni si 3.75 la suta pentru depozitele la douasprezece luni.

Site-ul Banii Nostri nu isi asuma raspunderea daca intre cotatiile prezentate de noi si cele afisate la sediul bancilor exista diferente. Aceasta neconcordanta poate fi cauzata de netransmiterea la timp a valorilor catre redactia Banii Nostri.