Aceasta decapotabila eleganta ofera clasa si confortul unui coupe combinate cu placerea de a conduce un roadster. O simpla apasare de buton si acoperisul Tigra se rabateaza complet in doar 18 secunde. In aceasta masina remarcabila nu trebuie sa faceti compromisuri in privinta spatiului pentru bagaje. Capacitatea de 440 litri ii permite sa reziste la expeditiile la cumparaturi.

Cu noul Tigra TwinTop, Opel debuteaza pe piata din Romania cu un coupe - cabrio sportiv cu acoperis electro-hidraulic retractabil. Modelul este disponibil la toti dealerii Opel la un pret CIP incepand cu 13, 403 Euro. Designul sau dinamic promite o experienta de condus unica, iar acoperisul revolutionar transforma Tigra din coupe in cabrio, doar la atingerea unui buton, in doar 18 secunde.

Multumita acestei tehnologii revolutionare a acoperisului, noul Tigra TwinTop ofera un volum de incarcare pentru bagaje de peste 500 de litri - pana la 450 de litri in portbagaj, plus un spatiu de depozitare de 70 de litri in spatele scaunelor.

Chiar si atunci cand acoperisul este rabatat, modelul cu doua locuri ofera o capacitate de incarcare de 250 l, plus spatiul de depozitare de 70 de litri din spatele scaunelor. Folositor si practic: identic cu acoperisul retractabil, usa portbagajului se deschide si se inchide electro-hidraulic la atingerea unui buton.

In plus fata de cele 2 motorizari ECOTEC pe benzina de 1.4 litri (90 cp) si 1.8 litri (125 cp), clientii pot opta acum si pentru o motorizare economica turbo-diesel common-rail de 1.3 litri (70 cp).

Echiparea standard bogata include, pe langa acoperisul electro-hidraulic retractabil, airbag-uri frontale si laterale, ABS, servodirectie, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice, oglinzi reglabile electric si incalzite, scaune sport cu reglare pe inaltime si radio cu CD-player.

Tigra TwinTop a fost deja foarte bine primita de catre public si specialisti la Salonul Auto de la Geneva, unde un juriu international i-a acordat titlul de ,,Cabrio of the year 2004".