Antrenorul Anghel Iordanescu (foto) a declarat postului de televiziune Abu Dhabi Sports Channel ca a avut discutii cu reprezentantii Federatiei Emiratelor Arabe Unite pentru preluarea echipei nationale. Potrivit site-ul khaleejtimes.com.

"Generalul" a fost prezent, luni, la meciul pe care viitoarea adversara a formatiei sale din finala Ligii Campionilor Asiei, Al Ain, l-a disputat in campionatul Emiratelor Arabe Unite, cu Sharjah, scor 1-0. Conform sursei citate, Iordanescu nu are intentia de a ramane antrenor la formatia saudita Al Ittihad, dupa finala Ligii Campionilor, a carei prima mansa se va disputa la 26 octombrie.

Tehnicianul roman nu a dorit sa ofere mai multe detalii privind discutiile cu reprezentantii federatiei de specialitate din Emiratele Arabe Unite. Fostul selectioner al nationalei Romaniei a mai antrenat in Emirate, in 2001, cand a cucerit Cupa Presedintelui, cu Al Ain.

Daca va accepta propunerea, tehnicianul ar avea ca obiectiv principal calificarea la Mondialul din 2010, performanta care ar fi remunerata cu 1.000.000 $. EAU au ratat calificarea la turneul final de anul viitor, din Germania.