Membrii Partidului Democrat sunt de acord s-o primeasca pe fosta consiliera a presedintelui Traian Basescu in randurile lor.

Cristian Radulescu, liderul grupului parlamentar al PD din Camera Deputatilor, a declarat in emisiunea Romania la Raport realizata de Andreea Pora la Radio Mix ca este de acord sa o primeasca pe Elena Udrea in organizatie, daca face cerere si respecta procedura de admitere din statut.

"Noi avem o procedura foarte dificila prevazuta de statut. Trebuie sa faca cerere, sa astepte un numar de zile, dupa care, in prima sedinta a organizatiei la care a facut cerere se vede daca e primita sau nu. Daca ar face cerere la organizatia unde sunt eu presedinte, eu cred ca as primi-o", a afirmat democratul Cristian Radulescu.

Intervievat telefonic, senatorul PNL, Puiu Hasoti, a raspuns:

"Am aflat cu foarte multa durere despre o pierdere ireparabila pentru PNL, ca doamna Elena Udrea si-a dat demisia din partid. Si eu sunt consternat, sunt infricosat de acest lucru. Am pierdut un membru cu viziune politica mai ales pe probleme de integrare europeana".