Compania internationala Rom Canada Group va construi in Bucuresti, in cartierul Militari, foarte aproape de Plaza Romania si Cora, un complex rezidential format din 10 blocuri, investitie estimata la circa 35 milioane euro, a anuntat joi, in cadrul unei conferinte de presa, Rosenman Lior, director in cadrul firmei.

Lior a mai precizat ca o alta investitie este la Ploiesti, unde se va construi un cartier rezidential de 180 apartamente, valoarea investitiei fiind de circa 15 milioane euro.

"Pentru o mai buna localizare, va putem spune ca showroom-ul West Park, unde puteti gasi zilnic un consilier Regatta, agentul exclusiv al proiectului, se afla pe strada Ajustorului. Rom Canada a primit toate autorizatiile necesare pentru acest proiect, urmand ca in maxim o luna, in urma unei licitatii sa fie aleasa si firma de constructii.

Proiectul se va realiza in trei etape, in prima etapa urmand a fi construite patru blocuri", a declarat pentru Hotnews.ro, Robert Teodorescu, director al Departamentului Vanzari din cadrul companiei Regatta.

Amplasarea West Park

Proiectul din Bucuresti, intitulat "West Park", va avea o suparafata de 3 ha si va include 500 de apartamente in 10 blocuri de joasa inaltime. Cartierul va oferi facilitati precum: mini-market, gradinita, loc de joaca, piscina si sala de sport.

Apartamentele individuale sunt construite respectand standardele Nord Americane cu suprafata intre 65 si 100 metri patrati, cu spatii de depozitare si cel putin un loc de parcare.

Oficialii Rom Canada Group au precizat ca pretul unui apartament variaza intre 69.000 si 103.000 de euro, puls TVA. De asemenea, Rosenman Lior a mai precizat ca atat dezvoltarea proiectului din Bucuresti cat si a celui din Ploiesti se va face in mai multe faze. Pentru cartierul din Militari, sunt prevazute trei etape, iar termenul de finalizare a proiectului este de circa trei ani.

Rom Canada Group a primit deja autorizatiile de constructie pentru West Park, urmand, in perioada urmatoare, organizarea unei licitatii, in urma careia va fi desemnat constructorul.

Rom Canada Group este o firma internationala a carei principala activitate este construirea de proiecte rezidentiale mari si cladiri de birouri. In afara de Romania, firma a dezvoltat proiecte in Canada, Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.

In Romania, compania a construit mai multe cladiri rezidentiale in zonele Aviatorilor, Primaverii si Herastrau din Capitala, fiind de asemenea implicata in construirea cladirilor de birouri Neocity Tower si River Gate. In prezent, Rom Canada Group mai este implicata in construirea unui proiect rezidential care cuprinde 108 apartamente, in Canada.