Raiffeisen Bank a anuntat marti lansarea unei promotii pentru creditele de consum in perioada 3 aprilie - 31 mai 2006, in cadrul careia clientii pot opta fie pentru obtinerea unui credit foarte rapid (creditul Pe Loc) fie a unui credit de consum cu costuri foarte reduse (creditul Hiper Ieftin), in ambele cazuri beneficiind de dobanda 0% in primele trei luni ale perioadei de creditare, potrivit unui comunicat de presa al bancii.

Creditul Hiper Ieftin se acorda in lei, valoarea este intre 250 si 5.000 de euro (echivalentul in lei), perioada fiind intre 18 luni si 5 ani. Creditul are proceduri simplificate de obtinere a creditului, respectiv fara carte de munca, fara avans, fara girant.

Creditul Pe Loc se acorda in lei, euro sau dolari, valoarea fiind intre 150 si 3.000 de euro (echivalent in lei), iar perioada este intre 6 luni si 5 ani. Creditul se acorda pe loc in magazine, doar cu buletin si adeverinta de salariu, fara avans si fara girant.

Campania promotionala este valabila, in perioada mentionata, in toate magazinele partenerilor Raiffeisen Bank, precum si pentru toate creditele de consum acordate de banca.

"In perioada Sarbatorilor de Pasti, cheltuielile sunt mai mari si tocmai de aceea, Raiffeisen Bank da posibilitatea clientilor sai sa beneficieze de credite cu rate mai mici in primele trei luni" a declarat Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are in prezent, peste doua milioane de clienti de retail (dintre care peste 120.000 IMM-uri) si peste 4.600 corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank detine o retea de 219 unitati, 780 de ATM-uri si peste 6000 de POS-uri. La sfirsitul anului 2005, activele totale ale bancii au depasit trei miliarde de euro, banca ocupand pozitia a treia in sistemul bancar romanesc.