Presedintele Bancii Comerciale Romane (BCR), Nicolae Danila, a fost ales in functia de prim-vicepresedinte al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB). El il inlocuieste pe presedintele HVB Bank Romania, Dan Pascariu, care nu a mai candidat.

Conform ARB, membrii Asociatiei au decis ca prim-vicepresedintele Alpha Bank, Radu- Gratian Ghetea, sa detina in continuare pozitia de presedinte al ARB, iar presedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen a fost reales in functia de vicepresedinte.

Ceilalti membri ai Consiliului de Administratie al ARB sunt Petre Bunescu, director deneral adjunct BRD – Groupe Societe Generale si Gabriela Tudor, vicepresedinte CEC.

In cadrul sedintei ARB s-au facut o serie de sugestii privind revigorarea activitatii Asociatiei, printre care schimbarea sistemului de cotizatie si de vot, pentru a asigura ARB un buget mai mare, si cresterea personalului din administratia asociatiei, odata cu infiintarea unei structuri de conducere executiva.

De asemenea, au existat propuneri concrete privind modificarea statutului si a regulamentului de functionare al ARB, urmand ca aceste puncte sa fie supuse aprobarii intr-o alta Adunare Generala.