Orange a anuntat joi lansarea a doua noi optiuni pentru clientii business, respectiv cinci numere favorite Orange oricand si minute flexibile, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Prin prima optiune, clientii care au ales abonamentele Flexibil si Business Flexibil Group au tarife cu 75% mai mici pentru toate apelurile catre 5 numere favorite din reteaua Orange, iar prin optiunea minute flexibile clientii care au ales abonamentul de 4 dolari au la dispozitie un numar de minute incluse care variaza in functie de destinatia apelurilor efectuate.

Optiunea 5 numere favorite Orange oricand se adreseaza clientilor care au ales abonamentele Flexibil si Business Flexibil Group si ofera tarife cu 75% mai mici pentru toate apelurile catre 5 numere favorite din reteaua Orange. Cele 5 numere favorite pot fi alese apeland gratuit *100#, 200 sau prin serviciul Orange Web Care si pot fi modificate oricand ulterior.

Taxa lunara pentru aceasta optiune este cuprinsa intre 4 – 15 dolari, in functie de tipul de abonament Flexibil sau Business Flexibil Group al clientului.

Cea de-a doua optiune, minute flexibile, poate fi activata de clientii care au ales abonamentul de 4 dolari si ofera un numar de minute incluse care variaza in functie de destinatia apelurilor efectuate.

Optiunea presupune o taxa lunara de 8 dolari, suma pe care clientii o pot folosi asa cum doresc – fie pentru a vorbi 200 minute exclusiv cu 3 numere favorite Orange oricand, sau cu orice numar din reteaua Orange in afara orelor de varf (de luni pana vineri intre 18:00 si 8:00 si la orice ora sambata si duminica),

80 de minute exclusiv cu alte numere din reteaua Orange decat cele favorite, in intervalul 8:00 – 18:00 sau 40 de minute exclusiv catre alte retele nationale, oricand.

„Aceste noi optiuni se adreseaza in special companiilor mici si mijlocii si au fost concepute pentru a oferi si mai multe avantaje acestora – comunicare cu partenerii de afaceri si angajatii la tarife preferentiale, posibilitatea de a controla bugetul de comunicare si mai multa flexibilitate", a declarat Thierry Millet, director comercial, Orange Romania.

Orange Romania este parte a Grupului Orange si detine in Romania peste sapte milioane de clienti. La sfarsitul anului 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro si 6,8 milioane de clienti, inregistrand cea mai mare crestere a bazei de abonati si venituri dintre operatorii din Romania.