Alpha Bank Romania a relansat creditul Alpha Auto, destinat cumpararii de autoturisme si motociclete, avansul nemaifiind necesar, banca finantand in totalitate bunul ce urmeaza a se achizitiona, informeaza un comunicat de presa al bancii.

Dobanda la credit este fixa pe perioada primului an, respectiv 7.9% pentru creditele in euro, 8.9% pentru creditele in dolari si 9.9% pentru creditele in lei, iar rata lunara este egala pe toata perioada imprumutului.

Creditul nu are o suma maxima, clientii pot imprumuta atat cat au nevoie, iar termenul maxim de amortizare este de sapte ani.

Cheltuielile directe pentru contractarea acestui credit sunt platibile o singura data, in momentul acordarii creditului si sunt formate din comisionul de analiza in valoare de 10 euro in echivalent lei si comisionul de administrare de 1,3% din suma imprumutata. La un credit de 10000 euro acordat pe o perioada de sapte ani, DAE este de 9.34%.

"Noile ajustari ale produsului aduc un plus de confort pentru cei ce isi doresc achizitionarea unui autoturism sau a unei motociclete in primul rand prin faptul ca nu mai sunt necesare economii pentru plata unui avans iar termenul de amortizare a creditului, de pana la 7 ani, conduce spre o rata lunara usor de suportat", a declarat Sergiu Bogdan Oprescu, vicepresedintele Alpha Bank Romania.

Alpha Bank opereaza in Romania din 1994, avand in prezent o retea teritoriala de 35 de sucursale. Potrivit informatiilor bancii, sucursalelor existente in prezent li se vor adauga in acest an noi puncte de vanzare, atingandu-se astfel un total de 70 de unitati in intreaga tara.