Iubita miliardarului a reusit sa-si puna in practica planul de a sustine examenul de bacalaureat in judetul Ilfov. Celebra eleva va termina 12 clase la acelasi liceu unde si-a obtinut diploma de BAC si primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, la varsta de 33 de ani.

Situatia scolara a Monicai Gabor a pus pe jar profesorii colegiului Henri Coanda din Bacau. Ba chiar directoarea unitatii a fost apostrofata cand s-a descoperit ca multe dintre absentele elevei au fost suspect motivate. Asa ca s-a luat decizia ca o comisie speciala sa supravegheze examenul de BAC de la liceul bacauan.

La scurt timp dupa aflarea vestii, Monica s-a hotarat sa sustina examenele in Snagov, nu la liceul

din orasul natal.

REGULAMENT CU NOROC

Monica a depus cererea de transfer si actele necesare in urma cu doar 10 zile, adica in timpul pregatirilor pentru banchetul de absolvire a claselor a XII-a. Ea si-a schimbat toate actele dupa ce a aflat ca aprobarile nu se dau decat de Comisia Nationala de Bacalaureat din Bucuresti, in conditii speciale, in care nu s-ar fi incadrat.

Norocul Monicai a fost ca regulamentul scolar permite transferul in timpul anului scolar, numai daca apar schimbari de domiciliu, la distante foarte mari, care nu permit naveta. Asa ca liceanca a renuntat al domiciliul oficial din casa parintilor, in Bacau, si a devenit rezidenta oficiala a Snagovului. Adica s-a mutat legal in casa viitorului sot, Irinel Columbeanu.

Spre amuzamentul noilor colegi, Monica vine la scoala cu salupa. Acesta este al doilea tansfer al Monicai. In clasa a zecea, ea a plecat de la o alta unitate de invatamant din Bacau care pregatea asistente medicale.

Articol integral in Ziarul