Omul de afaceri Ovidiu Tender va ramane in continuare in arest dupa ce, vineri, Tribunalul Bucuresti a aminat din nou judecarea solicitarii de eliberare, asta deoarece Parchetul instantei supreme a trimis o adresa prin care anunta ca nu poate trimite dosarul instantei.

In ciuda faptului ca la sedinta precedenta nici procurorul de sedinta si nici dosarul nu au ajuns, judecatoarul a precizat ca de aceasta data decizia fost luata din cauza absentei dosarului.

In urma cu doua saptamani, Curtea de Apel Bucuresti a casat sentinta Tribunalului Bucuresti prin care Ovidiu Tender fusese eliberat, in consecinta, avocatii omului de afaceri au formulat o noua cerere de revocare a masurii arestarii preventive.

Tribunal Bucuresti a stabilit ca judecarea cererii sa se faca pe data de 30 iunie, exact in ziua in care expira prelungirea mandatului de arestarea a lui Tender.

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost reincarcerat dupa ce Curtea de Apel a casat decizia Tribunalului Bucuresti care hotarase ca acesta poate fi cercetat in stare de libertate. Astfel, Tender a fost arestat in baza mandatului emis in data de 31 mai si valabil pentru o perioada de 30 de zile.