Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 06 Iulie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 7765

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Se poate scapa de praf si in stil occidental

Buna Ziua,

Pentru a mai scapa de praful care inunda Bucurestiul in zilele fara ploaie, va rog sa interveniti pe langa cei responsabili si sa le explicati ca decat sa-si trimita oamenii cu maturi care nu fac decat sa imprastie 80% din praf in aer, mai bine sa lucreze impreuna cu masinile de stropit si dupa ce acestea uda praful transformandul in noroi, ei sa-l stranga cu lopetile si sa-l arunce in ceva tomberoane.

Daca s-ar face 2 -3 strazi pe zi, incepand cu cele mai murdare si nu ce cele importante, intr-un timp relativ scurt s-ar mai rezolva din probleme.

De asemenea as vrea sa stiu daca s-a gandit cineva la o campanie de responsabilizare a cetatenilor Buc. in ce priveste curatenia orasului.

Daca doriti eu am cateva idei ce va pot fi de folos, mai ales in propasire tinerilor.

Este greu ca oamenii sa fie tot timpul inteligenti. Haideti macar sa lansam concursuri de idei care ne pot face viata mai frumoasa si usoara.

Ce ne deosebeste de alte localitati civilizate:

- lipsa curateniei ( in mare parte produsa de lipsa de bun simt si delasarea a cetatenilor si de lipsa controlului si a penalitatilor).

- infrastructura de toata jena. Intelegem ca oamenii sunt interesati in bunastarea proprie( se intampla si pe afara) dar trebuie facut cate ceva si pentru populatie.

Ex: Nu zice nimeni sa nu se ia comisioane dar cel care a primit comisionul trebuie sa fi primit aceasta suma ptr. ca a dat de lucru si nu pentru a tolera lucrul extrem de prost facut.

Domnii de la strazi, ar trebui sa puna semafoarele cu fata si catre soferi ca sa vada daca pietonii au sau nu drept de trecere ( vezi p-ta Crangasi, in statia de tramvai, unde tot timpul pietonii injura cu sau fara motiv).

In vest oamenii au ajuns la confortul pe care il au fiindca au fost educati/controlati si pedepsiti.

Haideti sa incepem sa o facem si noi.

Mai putine scrisori de multumire sau atentionare de plata ar insemna niste bani ptr. premierea celei mai curate alei/strazi/scoli samd!!!!!

Si mai am idei. Multe. Dar nu am timp sa stau sa postez pe net, daca doriti, contactati-ma!

Multumesc si ...astept raspunsul Dvs.

Razvan Floricelu

www.domnuleprimar.ro