Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 26 Iulie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 8324

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Poluare rutiera

De cand s-a finalizat asfaltarea str. Dunarii si Sarmisegetusa (o bucurie pentru locuitorii din zona) traficul rutier spre/dinspre alte zone ale Clujului s-a mutat, in mare parte, pe acest tronson, cu iesire in Cehoslovaciei. Au aparut insa 2 probleme.

Una se refera la circulatia prin intersectia str. Dunarii cu str. Siretului unde, desi sunt instalate semne de circulatie in locuri vizibile, noi, cei care locuim in zona, suntem martori la spectacolele oferite de soferi din 2 in 2 minute (claxonari, frane, strigate, injuraturi si alte semne specifice). Nu se inteleg cine are prioritate!!!

Str. Dunarii - drum cu prioritate pana la intersectie, apoi drum fara prioritate pana in Cehoslovaciei, Siretului - alt drum cu prioritate. Se poate rezolva simplu, prin revenirea la reglementarea circulatiei care a fost pana acum 2-3 ani, adica str. Dunarii - drum cu prioritate, str. Siretului - drum fara prioritate.

A doua problema se refera la accesul de pe acest tronson (Dunarii - Sarmisegetusa) in str. Cehoslovaciei si apoi spre alte zone ale Clujului (Gheorgheni, Titulescu, Cipariu, etc) in special la orele de varf. Este un adevarat test de rabdare (uneori si de indemanare). Solutia ar putea fi amplasarea unui semafor la intersectia str. Sarmisegetusa cu Cehoslovaciei.

Altfel vom fi obligati in continuare sa plecam spre oras pe Siretului - Aurel Vlaicu si sa ne inapoiem pe Cehoslovaciei - Sarmisegetusa - Dunarii. Serviciul specializat din cadrul Primariei poate constata cele semnalate prin simpla deplasare in zona.

Iulia Crisan

www.domnuleprimar.ro