Liderul mondial in solutii de securitate internet, Check Point Software Technologies Ltd. a ales compania Media Pozitiv drept agentie prime PR in Romania. Accountul Check Point presupune organizarea de evenimente, relatia cu presa, image & brand management, business development (media training si CRM), consultanta media.

Check Point Software Technologies Ltd. este lider de piata pentru enterprise firewall, personal firewall si VPN.

Prin platforma sa NGX, compania ofera o arhitectura unitara de securitate pentru o gama( ampla de perimetre, solutii interne si web care protejeaza comunicatiile si resursele, aplicatiile, angajatii, birourile externe si retelele partner extranet, se arata intr-un comunicat de presa.

Solutiile Check Point sunt vandute, integrate si asistate tehnic de mii de parteneri pe tot globul, iar clientii Check Point includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, impreuna cu mii de afaceri si organizatii de toate dimensiunile.

“Media Pozitiv ne-a oferit un pachet extrem de atractiv compus din know-how, valoare adaugata pe comunicare si abilitati exceptionale in relatia cu presa. Check Point a facut o analiza a pietei de PR din Romania: credem ca am facut o alegere buna prin Media Pozitiv.

O agentie tanara, ambitioasa si extrem de novatoare in modalitatea de exprimare. Din foarte multe puncte de vedere se aseamana companiei noastre”, spune Lucian Barnea, sales manager Check Point Romania.

“Noul nostru client, compania Check Point, certifica faptul ca agentiile mici pot obtine rezultate spectaculoase, fara a ramane agentii de nisa. Peisajul de PR al Romaniei de astazi presupune o profesionalizare extrema. Credem ca mai avem foarte putin pana acolo, iar Check Point ne va ajuta sa atingem acest prag”, afirma la rindul sau Rares Petrisor, general manager Media Pozitiv.

Media Pozitiv este o agentie de relatii publice, specializata in special pe dimensiunile de comunicare interna, publica si business to business, pe administrarea crizelor de comunicare si consultanta media. Printre clientii firmei se numara Omnilogic, ECDL Romania, Frigotehnica, Burda Romania, Cisco Romania, Novell Romania.