Invitata in cadrul emisunii "100%", Lavinia Sandru a declansat din nou un atac dur si agresiv la adresa presedintelui Basescu dar si a Elenei Udrea.

Deputatul PIN afirma ca Elena Udrea are o influenta mare asupra presedintelui Basescu, dar ca si acesta, la randul lui, se foloseste de Udrea pentru a-si ataca adverasarii politici.

Sandru crede ca Elena Udrea nu lupta cu anumite 'grupuri de interese' ci nu face altceva decat sa execute comenzile politice ale lui Traian Basescu de a lovi in premierul Tariceanu.

Vizibil deranjata de faptul ca telespectatorii emisiunii i-au acordat o bila neagra si i-au reprosat tonul agresiv si arogant, Lavinia Sandru a replicat precum Dan Voiculescu intr-o alta emisiune 100%: "La aceasta emisiune s-au uitat mai multi pedisti".

Dan Voiculescu ii descrisese pe telespectatorii emisiunii (tot dupa ce primise o bila neagra din partea acestora) ca fiind "portocalii si mai mult femei".

"Clasificarea" vine dupa ce pe durata intregii emisiuni s-a sustinut nevoia primenirii clasei politice si a unui nou tip de discurs pe scena politica romaneasca.

Lavinia Sandru si-a manifestat convingerea ca in ciuda sondajelor care manipuleaza populatia, oamenii vor veni alaturi de PIN si vor vota tinerii politicieni.