In zilele de 30 iunie si 1 iulie, Emag!c Entertainment organizeaza in Bucuresti festivalul B’ESTIVAL. Marea vedeta a festivalului este nimeni altul decat Marilyn Manson. "Anticrist-ul Superstar" reprezinta, indiscutabil, una dintre cele mai celebre si mai controversate aparitii din lumea showbiz-ului.

Mason a reusit sa-si atraga milioane de fani din randul publicului tanar, spre nemultumirea politicienilor conservatori si a parintilor ingrijorati.

Pe numele lui adevarat Brian Hugh Warner, Marilyn Manson a avut drept surse de inspiratie pentru alegerea pseudonimului pe actrita Marilyn Monroe si pe criminalul in serie Charles Manson, considerati in America drept cea mai iubita si, respectiv, cea mai detestata persoana.

Considerat de fani un militant pentru libertatea de exprimare, dar denuntat de restul lumii, Marilyn Manson si-a asigurat pozitia in fruntea topurilor bazandu-se pe show-uri controversate, versuri scandaloase si, evident, o muzica bine produsa.

A debutat in 1994 cu “Portrait of an American Family”, captand atentia industriei in 1995, cu un cover dupa Eurythmics, "Sweet Dreams (Are Made of This)“, inclus pe EP-ul “Smells Like Children”.

In 1996 si-a consolidat pozitia cu albumul “Antichrist Superstar”, apoi au urmat “Mechanical Animals” (1998), “Holy Wood (In the Shadow of the Valley of Death)” (2000) si “The Golden Age of Grotesque” (2003).

La sfarsitul lui 2004, Marilyn Manson a lansat “Lest We Forget”, o colectie best-of, incluzand si un cover dupa piesa "Personal Jesus" a trupei Depeche Mode.

Festival B'ESTIVAL

In zilele de 30 iunie si 1 iulie va avea loc in Romania primul festival dupa exigente internationale: pe parcursul a doua zile, nu mai putin de 20 de nume, artisti de renume mondial alaturi de trupe autohtone, vor zgudui scena de la “B-ESTIVAL”.

“B-ESTIVAL”-ul se va desfasura in aer liber, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, unde se va construi o scena principala, se vor amenaja tribune, o scena secundara pentru rock alternativ, precum si un cort Silent Disco.

Locatia festivalului va include locuri de parcare si va putea gazdui peste 40.000 de oameni pe parcursul celor doua zile de B-ESTIVAL!

"Dupa Depeche Mode, Shakira si Duran Duran, in 2007 - cand Bucurestiul va deveni oficial o capitala a Uniunii Europeane, vom oferi publicului roman un festival de talie europeana!” a declarat Laura Coroianu, director executiv Emag!c Entertainment.