Duminica seara, dupa victoria cu Santander (2-0), antrenorul Barcelonei, Frank Rijkaard a dezvaluit presei ca atacantul camerunez Samuel Eto'o nu a vrut sa intre in teren.

Dupa doua zile de tacere, Eto'o a replicat: "Numai un om rau poate sa spuna ziarelor asa ceva. Tot ce am de explicat, o voi face in fata clubului, daca mi se va cere!"

Barca e divizata in doua grupuri, lasa de inteles camerunezul: "Un grup apartine presedintelui. Celalalt unei alte persoane". Eto'o nu a intrat in detalii asupra identitatii celuilalt formator de opinie in vestiarul Barcelonei.

In schimb, camerunezul i-a lansat o critica vedetei Ronaldinho care, interogat duminica asupra episodului cu Eto'o, a raspuns: "Trebuie sa te gindesti intotdeauna la ce este mai bun pentru grup".

Eto'o i-a transmis lui Ronaldinho: "Acea persoana trebuie sa se gindeasca la ce e mai bun pentru grup, nu eu! Eu am pus grupul mereu inaintea banilor! Declaratia aceea m-a durut cu adevarat!"

Presa spaniola despre incidentul de duminica

Cotidianul catalan Sport nu crede ca ar exista vreun scandal "Eto'o", prezentind urmatoarea varianta: "camerunezul nu a intrat pe teren pentru ca nu avea 15 minute de incalzire. Eto'o nu i-a dat explicatii lui Rijkaard pentru ca i le daduse capitanului Puyol.

Eto'o inca are probleme la gemnunchiul operat si nu se va mai antrena cu grupul pina cind nu va fi pregatit suta la suta".

Marca scrie despre o ipoteza care devine interesanta dupa declaratiile camerunezului: "Eto'o sau Ronaldinho: unul din ei va pleca. Este sfirsitul unui ciclu". Ideea a fost sugerata de o aparitie publica lui Johan Cruyff, un apropiat al presedintelui de la Barcelona.