Artista Britney Spears devine din ce in ce mai ciudata. La putin timp dupa ce a fost la un salon si a cerut sa fie tunsa de tot, Britney si-a achizitionat o peruca blonda, in stilul lui Marlyn Monroe, o pereche de ochelari de soare si a vizitat un club de noapte.

Cantareata a mers in clublul Roxy, unde a participat la o petrecere karaoke, informeaza people.com.

Dar, pentru a avea in continuare un comportament bizar, cantareata a plecat dupa doar 45 de minute de la petrecere si a mers la Polo Lounge. Acolo a fost foarte ofensata de faptul ca DJ-ul a pus hit-ul ei de debut “Hit Me Baby One More Time”.

O persoana prezenta in club a declarat: ”Mi s-a parut o porcarie sa poarte peruca dupa ce s-a tuns din proprie initiativa. Cat a fost in club, mergea foarte des la toaleta, ceea ce mi s-a parut ciudat.”

Pe de alta parte, mama lui Britney, Lynn a plecat din Luisiana in Los Angeles pentru a sta impreuna cu fiica ei, declarand ca se teme pentru starea de sanatate a fiicei sale. De asemenea, prietenii si familia starului au declarat ca sunt de parere ca Britney trece printr-o criza nervoasa, dupa ce aceasta s-a tuns la salonul din Tarzana, California.

Proprietara salonului, Esther Tognozzi, a scos parul lui Britney la licitatie, oferta ajungand deja la 1 milion de dolari. Acesta i-a transmis lui Lynn: “Cred ca ar fi bine sa iti iei fata acasa si sa incerci sa o aduci pe calea cea buna. Tine-o langa tine o perioada si ai grija de ea si de copii ei.”

Spears, mama a doi baieti, a inceput sa aiba un astfel de comportament dupa ce s-a despartit de sotul ei, Kevin Federline.

Saptamana trecuta, Britney Spears a facut striptease intr-un club de noapte din New York, in timp ce se distra cu niste dansatoare profesioniste.