In prima repriza, cele doua echipe si-au impartit perioadele de posesie. Steaua a avut o sansa in minutul 19 (sut Nicolita), Sevilla a beneficiat de citeva nesincronizari defensive. Scorul a fost deschis chiar inainte de pauza: Alexandr Kerjakov plonjeaza in careu si trimite mingea in plasa.

Golul reusit de Kerjakov

"Am controlat jocul cum am vrut. Daca ne uitam la rezultate, ai putea spune ca am eliminat usor pe Steaua. In realitate nu a fost asa. Primul joc, la Bucuresti, a fost foarte dificil si complicat si l-am jucat la intensitate maxima" - Juande Ramos, antrenor Sevilla.

In repriza secunda, Olaroiu a intarit flancul stinga al defensivei - l-a trimis pe Coman pentru a-l bloca pe Alvez (autorul centrarii de la gol). Treptat, bucurestenii au abandonat precautiile si au iesit mai mult la joc, pentru a salva impresia.

Vali Badea (titular in locul lui Thereau care a devenit indisponibil in ziua meciului) a avut citeva oportunitati, irosite insa. Steaua este eliminata, dupa un retur in care a jucat o idee mai bine decit o facuse acum o saptamina in Ghencea.

"Am jucat mai bine decit in Ghencea. Suntem inca departe de jocul nostru obisnuit, din cauza perioadei de vacanta" - Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua

Rezultatele serii in Cupa UEFA

AZ Alkmaar - Fenerbahce 2-2, 3-3 in tur

Blackburn - Bayer Leverkusen 0-0, 2-3 in tur

Nancy - Sahtior Donetk 0-1, 1-1 in tur

Fernandinho 71

Maccabi Haifa - TSKA Moscova 1-0, 0-0 in tur

Celta Vigo - Spartak Moscova 2-1, 1-1 in tur

Newcastle - Zulte Waregem 1-0, 3-1 in tur

Osasuna - Bordeaux 1-0 (dupa prelungiri), 0-0 in tur

Panathinaikos - Lens 0-0, 1-3 in tur

PSG - AEK Atena 2-0, 2-0 in tur

Parma - Braga 0-1, 0-1 in tur

Ajax - Werder Bremen 3-1, 0-3 in tur

Rangers - Hapoel Tel Aviv 4-0, 1-2 in tur

Espanol - Livorno 2-0, in tur 2-1