Arges - Craiova 0-0

Dorinel Munteanu si-a condus elevii din teren. Situatiile de poarta importante au apartinut echipei sale, insa portarul Craiovei, Bornescu a blocat bine.

Ritm bun in special in prima parte, cu o defensiva activa a oltenilor. Din distributia Universitatii, s-a evidentiat Woobay, jucatorul transferat in iarna de la Nea Salamina (Cipru).

FC Arges a trimis mingea in poarta (55) prin Baltoi, insa golul nu a fost validat din cauza unei pozitii neregulamentare - ofsaid.

CFR Cluj - Ceahlaul 1-1 (Galiassi 63, respectiv Mircea Ilie 85 - penalty)

"Legiunea straina" a Clujului a ratat primul examen al stagiunii de primavara - echipa lui Bergodi a intrat greu in joc, iar in finalul primei parti a ramas in inferioritate, dupa eliminarea capitanului Jula.

Paradoxal, CFR-ul a primit o sansa din partea adversarului - nemtenii, incomozi cita vreme s-a jucat 11 contra 11, au redus motoarele tocmai atunci cind aveau superioritate numerica!

Pe acest fond, CFR a deschis scorul prin debutantul Galiassi (63) care a reluat in plasa cu o lovitura de cap. Insa acelasi Galiassi a comis un fault in propriul careu si i-a oferit lui Mircea Ilie sansa egalarii: 1-1 in minutul 85!