Mai multe zone din Capitala au ramas in bezna in urma cu aproximativ 30 de minute din cauza unor defectiuni la sistemele de alimentare cu energie electrica. Potrivit purtatorului de cuvant al Electrica, Cornelia Ion, pana de curent a fost cauzata de o defectiune la un cablu de medie tensiune al Electrica. Avaria a fost remediata iar in jurul orei 18.15.

Printre zonele afectate sunt Soseaua Panduri, Calea 13 septembrie, Splaiul Independentei, Piata Unirii, Dimitrie Cantemir, centrul vechi al Capitalei.

"Avaria s-a declansat in jurul orei 17.25. O parte dintre consumatori au fost realimentati cu energie electrica in urmatoarele 30 de minute, iar in jurul orei 18.15 restul consumatorilor", a declarat Cornelia Ion.

Potrivit purtatorului de cuvant al Electrica, este posibil ca aceasta pana de curent sa nu fie ultima. Printre cauzele care determina intreruperea alimentarii cu energie a consumatorilor se numara interventiile neautorizate ale companiilor de constructii - montaj si retelele vechi.