Starul muziii pop, Britney Spears a dezvaluit doctorilor ca problemele sale sunt mai vechi si ca sufera de bulimie inca de la varsta de 16 ani, informeaza handbag.com

De cand s-a internat la clinica de dezintoxicare din Malibu, Britney a hotarat ca trebuie sa vorbeasca cat mai deschis cu medicii. Astfel, cantareata le-a marturisit acestora ca a avut o perioada buna de timp un stil de viata nesanatos si le-a dezvaluit starea prin care trece inca din vremea adolescentei.

O sursa a declarat: “Prima saptamana la dezintoxicare a fost groaznica pentru Britney. La inceput nu putea sa se acomodeze deloc si avea diferite stari. Arunca tot ce prindea si medicamentele nu reuseau sa isi faca efectul. Acum medicii stiu carui fapt se datoreaza aceste lucruri, ceea ce va duce la o imbunatatire a starii artistei in cel mai scurt timp.”.

Fostul sot al lui Britney, Kevin Federline i-a facut cantaretei o vizita pentru ca aceasta sa isi poata vedea copiii. Personalul clinicii a declarat ca Britney a fost foarte suparata cand micutii au plecat, dar ca inca mai este internata la clinica Promises.