Intalnirea oficiala dintre Pax Thien Jolie si noua sa mama nu a decurs intr-un mod tocmai placut: baietelul vietnamez in varsta de 3 ani a inceput sa planga in momentul in care Angelina a inceput sa vorbeasca cu el joi dimineata, in cadrul ceremoniei de bun-venit organizata de orfelinatul Tam Binh, informeaza people.com.

Directorului orfelinatului, Nguyen Van Trung, a declarat: “Angelina mi-a spus ca intelege ce s-a intamplat - este normal ca orice copil sa se sperie la inceput.”. Jolie l-a luat pe micut intr-o incapere separata pentru ca acesta sa se linisteasca. “Mai tarziu si-a revenit si era chiar fericit.”, a spus Trung. “Chiar s-a si jucat cu noul lui fratior, Maddox.”

Toate procedurile legale in ceea ce priveste adoptia s-au incheiat joi dimineata. Jolie a venit la orfelinatul din Ho Chi Minh fara Brad Pitt. Jolie a facut aceasta adoptie singura deoarece legislatia din Vietnam nu permite cuplurilor care nu sunt casatorite sa adopte.

Ingrijitoarea baiatului a declarat: “Suntem foarte bucurosi ca a fost adoptat. Este baiat foarte inteligent si sper sa fie fericit alaturi de noua sa familie. Sper sa se intoarca intr-o buna zi sa ne viziteze.”