Primul ziar electronic de sport din Romania, Onlinesport.ro, are de la mijlocul lunii martie o noua grafica. Aceasta permite dezvoltarea la scara mai mare a sectiunilor tuturor sporturilor, astfel incat utilizatorii sa gaseasca informatii cat mai rapide, complete si complexe, se arata intr-un comunicat trimis de companie.

”Siteul a fost redesenat de un grafician care lucreaza numai proiecte din strainatate si isi doreste sa puna la dispozitia cititorilor informatii cit mai rapide si diverse, intr-un mod cat mai siplu de folosit, dar si atractiv.

O mare noutate fata de versiunea anterioara sunt fotografiile, conceptul de articol plus imagine fiind realizat precum marilor siteuri de sport din lume”, a declarat directorul Onlinesport.ro, Vadim Cusnarencu.

Prin noile schimbari, nu numai de grafica, dar si de infrastructura, Onlinesport.ro isi propune sa treaca in acest an de cifra de 30.000 de utilizatori unici pe zi, ceea ce se inscrie in trendul de marire a traficului cu 50% anual.

Onlinesport.ro este primul ziar electronic din Romania, fondat in anul 2001, atunci cand a venit pe piata, in premiera, cu transmisii sportive in direct in mod text ale evenimnetelor sportive, stiri in timp real si un forum sportiv care a devenit cea mai mare comunitate a fanilor sportului de la noi din tara.