Olaroiu si Hagi au fost lovituri de imagine. Cirtu a fost, la vremea recrutarii lui, de asemenea o decizie de marketing. Toti trei au adus, prin numele lor, consistenta unei investitii masive din punct de vedere financiar, dar incerta din punct de vedere sportiv.

In acest moment, Poli nu are palmares (drepturi patrimoniale), conform deciziei TAS, iar pe banca tehnica sunt oameni considerati "manta de vreme rea". Antrenorul Viaceslav Groznii vine din Ucraina pentru a normaliza situatia corpului tehnic.

Banca tehnica "fierbinte"

Banatenii au inceput campionatul cu antrenorul Sorin Cirtu. Dupa demisia acestuia (dupa o infringere la Tg Jiu), responsabilitatea a fost preluata de Alin Artimon. Pina acum doua saptamini: dupa acel 1-1 cu Dinamo (cind Poli a folosit echipa de tineret), Artimon a plecat.

Alin Artimon a fost deranjat de reprosurile primite din partea conducerii - euforizati de egalul obtinut cu Dinamo, oficialii clubului i-au spus: "Am obtinut un punct cu o echipa pe care nu ai pregatit-o tu!"

Functia de "manta de vreme rea" a fost preluata imediat de Iosif Rotariu. Dar nici el nu va sta prea mult pe banca - in aceasta saptamina, soseste antrenorul Viaceslav Groznii.

Tehnicianul (51 de ani) a condus echipe din Ucraina, Rusia (Spartak Moscova, unde a fost secundul lui Romantev) si Bulgaria (Levski Sofia).

El va negocia cu Marian Iancu durata contractului - finantatorul spune ca a stabilit deja ca din vara echipa sa fie pregatita de un alt antrenor strain, Dusan Uhrin jr, pe care l-am vazut in Romania toamna trecuta, conducind echipa ceha Mlada Boleslav!

Va fi o saptamina complicata pentru conducatorul lui Poli Timisoara - vineri, 23 martie, FRF trebuie sa aplice hotarirea TAS privind schimbarea numelui, culorilor, imnului, etc., de la Poli.