Starul muzicii pop, Britney Spears a terminat tratamentul si si a parasit clinica de dezintoxicare, informeaza examiner.com.

Managerul ei, Larry Rudolph a declarat marti seara: “Britney a fost externata de la clinica Promises din Malibu dupa ce a incheiat cu succes tratamentul. Rog presa sa respecte viata privata a lui Spears si a familiei sale in aceasta perioada.”.

Spears, in varsta de 22 de ani, s-a internat la Promises pe data de 20 februarie, dupa ce a avut un weekend plin de intamplari ciudate si s-a tuns zero.

La o zi dupa aceea, Britney a plecat de la clinica. S-a reintors la clinica in ziua urmatoare deoarece fostul ei sot, Kevin Federline a amenintat-o ca ii va lua custodia celor doi copii daca nu se trateaza. De atunci cantareata a participat cu regularitate la intalnirile Alcoolicilor Anonimi si a urmat tratamentul.

Pe parcursul perioadei in care a fost internata Federline si copii lor au vizitat-o de mai multe ori si potrivit medicilor aceste vizite au avut un rol pozitiv in recuperarea artistei.

Deocamdata Spears detine custodia copiilor, iar Kevin are doar dreptul sa ii viziteze. Cat timp artista a stat la Promises copii au fost ingrijiti de Kevin, mama lui si mama lui Britney.