Angelina Jolie si noul ei copil in varsta de 3 ani au parasit Vietnamul miercuri, informeaza examiner.com. Cei doi au plecat impreuna spre noua casa a micutului, in Statele Unite.

Actrita l-a adoptat pe Pax Thien Jolie din orasul Ho Chi Minh saptamana trecuta, dar a trebuit sa astepte sa obtina viza din Hanoi pentru a-l putea lua pe micut in America.

In saptamana in care Jolie a stat in Vietnam, actrita a fost cazata, impreuna cu noul ei fiu, la un hotel de lux si a incercat in permamenta sa il protejeze pe micut de fotografi. Acestia au parasit hotelul doar de cateva ori pentru a semna actele pentru adoptie si pentru obtinerea vizei, dar si atunci au calatorit in masini cu geamuri fumurii, ferindu-se in permanenta de paparazzi.

Jolie si iubitul ei, Brad Pitt, au facut o calatorie neasteptata in Vietnam in luna noiembrie si au vizitat orfelinatul Tam Bihn de la periferia orasului Ho Chi Minh. Pax locuieste la acest orfelinat de cand era un bebelus deoarece mama lui l-a abandonat imediat dupa ce l-a nascut. Jolie a inaintat actele pentru adoptie ca unic parinte deoarece ea si Pitt nu sunt casatoriti.

Cei doi mai au impreuna trei copii: Maddox (5 ani) - adoptat din Cambodia, Zahara (2 ani) - adoptata din Etiopia si Shiloh (10 luni) - fiica lor biologica.